Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radecki Ботев- Враца
test7 Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 53.7
solid Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Krushkov kopt de bal weg. Papazov is nu in balbezit. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov onderschept slim de pass. Papazov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Ботев- Враца 1:0

4e minuut.
Delchev met een sublieme pass. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krushkov zijn tegenspeler op de grond. Krushkov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kukurinkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Narov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kukurinkov rent richting de bal. Delchev is nu in balbezit. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Brożyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Perkov speelt de bal door. Papazov heeft problemen om de bal te vangen. Venkov is nu in balbezit. Papazov verovert de bal door een tackle van achteren. Papazov draait met de bal, schiet en ... Nedyalkov bokst de bal weg.

19e minuut.
Bartrés passt de bal in één keer door. Daar is Micanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Radecki - Ботев- Враца 1:1

21e minuut.
Daar is Karahristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov geeft een lange en hoge pass. Papazov is nu in balbezit. Papazov haalt uit met een fantastische trap. Nedyalkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Micanski geeft de bal voor. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés is nu in balbezit. Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brochev krijgt een gele kaart. Kukurinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Karahristov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Brożyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radecki - Ботев- Враца 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radecki 50%, Ботев- Враца 50%.
Radecki - Ботев- Враца 1:2

49e minuut.
Ostrev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krushkov is nu in balbezit. Ostrev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostrev krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov draait met de bal, schiet en ... Nedyalkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Radecki - Ботев- Враца 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radecki 52%, Ботев- Враца 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radecki - Ботев- Враца 2:2