Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shushite Чеда Божии
5DEF Tactiek мед
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Doudou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doudou geeft de bal voor. Marchant is nu in balbezit. Kolak onderschept slim de pass. Kolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Чеда Божии 0:1

4e minuut.
Kolak speelt de bal door. Xuân Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Kiên passt de bal met de wreef. Toboła is nu in balbezit. Toboła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolak passt de bal met de wreef. Xuân Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Kiên geeft een hoge lob. Toboła springt en kopt de bal. Stęplowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Чеда Божии 0:2

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Begoña trapt de bal weg van het doel. Van Lerberghe geeft een lange en hoge pass. Ukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukić schiet op doel. Begoña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Чеда Божии 1:2

17e minuut.
Xuân Kiên probeert naar een medespeler te passen. Toboła rent richting de bal. Met opzet legt Haezebrouck zijn tegenspeler op de grond. Haezebrouck krijgt een gele kaart. Toboła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nurkin komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolak schiet op doel. Szmatuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doudou geeft een hoge lob. Kolak springt en kopt de bal. Stęplowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Van Lerberghe geeft een hoge lob. Gładczan rent richting de bal. Gładczan passt de bal in één keer door. Ukić is nu in balbezit. Ukić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marchant bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchant geeft een hoge lob. Twarogowski rent richting de bal. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe probeert naar een medespeler te passen. Ukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukić draait met de bal, schiet en ... Begoña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Shushite - Чеда Божии 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shushite 52%, Чеда Божии 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Shushite - Чеда Божии 2:2

50e minuut.
Doudou met een sublieme pass. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboła passt de bal met de wreef. Tacca is nu in balbezit. Tacca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fatsch met de inworp. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe speelt de bal door. Ukić heeft problemen om de bal te vangen. Ukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osorno komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Toboła heeft problemen om de bal te vangen. Bandalovski begaat een overtreding. Toboła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nurkin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Doudou bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudou geeft de bal voor. Kolak maakt een snoekduik en kopt de bal. Stęplowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Szmatuła geeft een lange en hoge pass. Gładczan kopt de bal weg. Osorno heeft problemen om de bal te vangen. Osorno schiet op doel. Begoña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Чеда Божии 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shushite 62%, Чеда Божии 38%.
FC Shushite - Чеда Божии 3:2