Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ботев- Враца Сампдория
4-3-3 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 63.6
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Mihailov speelt de bal door. Mann is nu in balbezit. Boyadziev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyadziev krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hatton rent richting de bal. Hatton passt de bal in één keer door. Hauche is nu in balbezit. Hauche geeft een lange en hoge pass. Mann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Сампдория 0:1

9e minuut.
Narov geeft een hoge lob. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo speelt de bal door. Mihailov rent richting de bal. Mihailov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Сампдория 0:2

13e minuut.
Nacev verovert de bal door een tackle van achteren. Nacev met een sublieme pass. Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepsuj onderschept slim de pass. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mihailov heeft problemen om de bal te vangen. Mihailov geeft de bal voor. Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann onderschept slim de pass. Mann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mihailov rent richting de bal. Mihailov passt de bal met de wreef. Obretenov is nu in balbezit. Niepsuj onderschept slim de pass. Niepsuj schiet op doel. Bilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patronov heeft problemen om de bal te vangen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihailov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mann kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trezeguet is nu in balbezit. Hauche rent richting de bal. Hauche geeft een hoge lob. Mann maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. Villada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Сампдория 1:2

31e minuut.
Figueredo speelt de bal door. Niepsuj is nu in balbezit. Obretenov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obretenov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Figueredo geeft een lange en hoge pass. Niepsuj maakt een snoekduik en kopt de bal. Patronov kopt de bal weg. Mihailov geeft een hoge lob. Niepsuj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nacev geeft de bal voor. Venkov speelt de bal door. Dobromirov kopt de bal weg. Delchev is nu in balbezit. Delchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 58%, Сампдория 42%.
Ботев- Враца - Сампдория 1:2

47e minuut.
Inworp. Hatton met een snelle inworp. Mihailov rent richting de bal. Mihailov geeft een hoge lob. Niepsuj springt en kopt de bal. Bilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostrev. Mihailov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hatton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niepsuj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Сампдория 1:3

55e minuut.
Niepsuj verovert de bal door een tackle van achteren. Niepsuj met een sublieme pass. Klungelig pakt Mann de bal. Niepsuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepsuj schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Hauche is nu in balbezit. Hauche passt de bal met de wreef. Ostrev probeert naar een medespeler te passen. Mann is nu in balbezit. Mann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Domecki geeft een hoge lob. Narov is nu in balbezit. Narov met een sublieme pass. Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Hatton met een snelle inworp. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov geeft de bal voor. Niepsuj krijgt zijn hoofd ertegen. Bilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Figueredo met een sublieme pass. Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Mann rent richting de bal. Mann geeft een hoge lob. Niepsuj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Сампдория 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 62%, Сампдория 38%.
Ботев- Враца - Сампдория 1:4