Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чеда Божии BPFC 1912
мед Tactiek 5BBP122
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Borimirov geeft een hoge lob. Pohjala kopt de bal weg. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - BPFC 1912 0:1

10e minuut.
Borimirov speelt de bal door. Kosovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weber de bal. Toboła verovert de bal door een tackle van achteren. Toboła draait met de bal, schiet en ... Nanov bokst de bal weg.

18e minuut.
Toboła rent richting de bal. Barakov onderschept slim de pass. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Kosov is nu in balbezit. Kosov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stankov kopt de bal weg. Atanasov is nu in balbezit. Atanasov passt de bal in één keer door. Kosov is nu in balbezit. Kosov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Barakov rent richting de bal. Barakov geeft de bal voor. Kosov rent richting de bal. Kosov draait met de bal, schiet en ... Begoña probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gaidarov passt de bal zonder na te denken. Weber is nu in balbezit. Toboła onderschept slim de pass. Toboła haalt uit met een fantastische trap. Nanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Чеда Божии - BPFC 1912 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чеда Божии 38%, BPFC 1912 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Чеда Божии - BPFC 1912 1:1

49e minuut.
Fatsch rent richting de bal. Atanasov onderschept slim de pass. Atanasov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tacca kopt de bal weg. Daar is Weber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toboła is nu in balbezit. Toboła draait met de bal, schiet en ... Nanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - BPFC 1912 2:1

54e minuut.
Iochev onderschept slim de pass. Iochev geeft een lange en hoge pass. Twarogowski rent richting de bal. Atanasov verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosov is nu in balbezit. Kosov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Чеда Божии - BPFC 1912 2:2

56e minuut.
Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Kiên onderschept slim de pass. Xuân Kiên geeft de bal voor. Kolak kopt de bal weg. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nurkin met een sublieme pass. Toboła is nu in balbezit. Borimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboła onderschept slim de pass. Toboła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nanov bokst de bal weg.

78e minuut.
Gaidarov heeft problemen om de bal te vangen. Gaidarov geeft een hoge lob. Kosov met een sublieme pass. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Чеда Божии - BPFC 1912 2:3

83e minuut.
Gaidarov speelt de bal door. Kosov is nu in balbezit. Fatsch begaat een overtreding. Kosov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaidarov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чеда Божии 44%, BPFC 1912 56%.
Чеда Божии - BPFC 1912 2:3