Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SARAFOVO FC Shushite
BAMBAM Tactiek 5DEF
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Constantin met een sublieme pass. Osorno is nu in balbezit. Constantin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Constantin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Osorno raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gładczan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe passt de bal zonder na te denken. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 0:1

8e minuut.
Gładczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładczan passt de bal met de wreef. Daar is Osorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 0:2

9e minuut.
Bozhilov onderschept slim de pass. Bozhilov probeert naar een medespeler te passen. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski onderschept slim de pass. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Stęplowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Gładczan de bal. Suwalski is nu in balbezit. Salmón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salmón krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haezebrouck verovert de bal door een tackle van achteren. Haezebrouck geeft de bal voor. Daar is Osorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osorno rent richting de bal. Osorno schiet op doel. Chepilov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

26e minuut.
Longoni probeert naar een medespeler te passen. Gładczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładczan passt de bal in één keer door. Osorno heeft problemen om de bal te vangen. Osorno haalt uit met een fantastische trap. Chepilov bokst de bal weg.

29e minuut.
Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno verovert de bal door een tackle van achteren. Osorno haalt uit met een fantastische trap. Chepilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 0:3

31e minuut.
Zlatev kopt de bal weg. Pamukov probeert de bal aan de voet te houden. Van Lerberghe met een sublieme pass. Osorno heeft problemen om de bal te vangen. Osorno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Haezebrouck rent richting de bal. Szamborski onderschept slim de pass. Longoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Longoni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Longoni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szamborski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salmón met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Stęplowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 1:3

35e minuut.
Smrdić is nu in balbezit. Smrdić passt de bal zonder na te denken. Marchant bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Van Lerberghe onderschept slim de pass. Van Lerberghe probeert naar een medespeler te passen. Osorno is nu in balbezit. Osorno haalt uit met een fantastische trap. Chepilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 50%, FC Shushite 50%.
FC SARAFOVO - FC Shushite 1:3

51e minuut.
Haezebrouck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe geeft een hoge lob. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osorno rent richting de bal. Osorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 1:4

56e minuut.
Haezebrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Haezebrouck geeft een lange en hoge pass. Osorno met een sublieme pass. Gładczan is nu in balbezit. Gładczan draait met de bal, schiet en ... Chepilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Osorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Haezebrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Haezebrouck geeft een hoge lob. Osorno is nu in balbezit. Osorno schiet op doel. Chepilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 1:5

64e minuut.
Bibishkov passt de bal met de wreef. Salmón rent richting de bal. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski haalt uit met een fantastische trap. Chepilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Salmón de bal. Gładczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładczan geeft een hoge lob. Suwalski rent richting de bal. Suwalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno passt de bal met de wreef. Gładczan rent richting de bal. Gładczan haalt uit met een fantastische trap. Chepilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe passt de bal in één keer door. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 1:6

76e minuut.
Suwalski passt de bal met de wreef. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev begaat een overtreding. Osorno raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gładczan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Suwalski is nu in balbezit. Gładczan rent richting de bal. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski haalt uit met een fantastische trap. Chepilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - FC Shushite 1:7

80e minuut.
Bozhilov heeft problemen om de bal te vangen. Suwalski onderschept slim de pass. Kuszczak rent richting de bal. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Soare kopt de bal weg. Kuszczak kan de bal niet met de borst controleren. Gładczan rent richting de bal. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daar is Salmón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Bandalovski geeft een hoge lob. Daar is Suwalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 58%, FC Shushite 42%.
FC SARAFOVO - FC Shushite 1:7