Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 Wimbledon Tokers
Best Tactiek sorted22
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 61
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pawliszyn kopt de bal weg. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft de bal voor. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Dinkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ignasiak rent richting de bal. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov passt de bal met de wreef. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bercu de bal. Bercu passt de bal in één keer door. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Koszucki met een sublieme pass. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 0:1

15e minuut.
Ayache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş verovert de bal door een tackle van achteren. Accorso is nu in balbezit. Mărcuş onderschept slim de pass. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mărcuş is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuczyński neemt de hoekschop. Fabuľa controleert de bal met de borst. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velikov speelt de bal door. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Radulov de bal. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Moraru bokst de bal weg.

28e minuut.
Ayerbe geeft de bal voor. El-Helw kopt de bal weg. Kosov geeft een hoge lob. Mărcuş kan de bal niet met de borst controleren. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Moraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radulov kopt de bal weg. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 0:2

31e minuut.
Radulov is nu in balbezit. Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Pawliszyn de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazarov. Pawliszyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ribisi met een snel genomen vrije trap. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bercu kopt de bal weg. Klungelig pakt Fabuľa de bal. Mărcuş onderschept slim de pass. Mărcuş schiet op doel. Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 0:3

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mielcarz met een snelle inworp. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mărcuş krijgt zijn hoofd ertegen. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radulov kopt de bal weg. Mielcarz geeft een lange en hoge pass. Mărcuş krijgt zijn hoofd ertegen. Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viloa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasiak probeert naar een medespeler te passen. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. Dinkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 54%, Wimbledon Tokers 46%.
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 0:3

50e minuut.
Ribisi probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuczyński met de inworp. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Dinkov bokst de bal weg.

53e minuut.
Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Radulov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mielcarz zal de hoekschop nemen. Bercu krijgt zijn hoofd ertegen. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mielcarz geeft een hoge lob. Fabuľa probeert de bal met de borst te controleren. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Velikov onderschept slim de pass. Velikov speelt de bal door. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa verovert de bal door een tackle van achteren. Viloa geeft een hoge lob. Dinkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 1:3

66e minuut.
Bruzda komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ribisi is nu in balbezit. Velikov maakt een afschuwelijke overtreding. Ribisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ribisi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hovannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. Dinkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metelka komt het veld opgelopen. Gabriel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Viloa geeft een hoge lob. Velikov kopt de bal weg. Kuczyński met een sublieme pass. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Fallucco komt het veld opgelopen. Frugoni komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Frugoni passt de bal in één keer door. Kosov met een sublieme pass. Vladimirov rent richting de bal. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. Moraru bokst de bal weg.

80e minuut.
Kosov rent richting de bal. Kosov passt de bal met de wreef. Metelka rent richting de bal. Metelka geeft een hoge lob. Bercu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 1:4

81e minuut.
Novoselov komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Fabuľa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bercu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vladimirov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 1:5

87e minuut.
Inworp. Ivanušec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 46%, Wimbledon Tokers 54%.
CSKA Sofia 2017 - Wimbledon Tokers 1:5