Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ботев- Враца GVV
4-3-3 Tactiek MOI3kril555
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Karabashev passt de bal in één keer door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu geeft de bal voor. Dzhambazov maakt een snoekduik en kopt de bal. Nedyalkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - GVV 0:1

13e minuut.
Kubełek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sokerov is nu in balbezit. Sokerov geeft de bal voor. Dzhambazov krijgt zijn hoofd ertegen. Nedyalkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - GVV 0:2

21e minuut.
Kubełek geeft een hoge lob. Lăzăroiu probeert naar een medespeler te passen. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ovcharov onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anchev met de inworp. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kubełek geeft een lange en hoge pass. Karabashev is nu in balbezit. Dzhambazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhambazov draait met de bal, schiet en ... Nedyalkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - GVV 0:3

44e minuut.
Sokerov onderschept slim de pass. Sokerov probeert naar een medespeler te passen. Kubełek speelt de bal door. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 52%, GVV 48%.
Ботев- Враца - GVV 0:3

46e minuut.
Lăzăroiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostrev. Lăzăroiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sokerov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lăzăroiu kopt de bal weg. Dzhambazov is nu in balbezit. Dzhambazov draait met de bal, schiet en ... Nedyalkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - GVV 0:4

50e minuut.
Inworp. Kubełek met een snelle inworp. Sokerov geeft een hoge lob. Dzhambazov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - GVV 0:5

54e minuut.
Georgiev is nu in balbezit. Kubełek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubełek passt de bal zonder na te denken. Karabashev rent richting de bal. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Nedyalkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ovcharov speelt de bal door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dzhambazov de bal. Dzhambazov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dzhambazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev rent richting de bal. Patronov is nu in balbezit. Dzhambazov verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhambazov haalt uit met een fantastische trap. Nedyalkov bokst de bal weg.

65e minuut.
Dzhambazov kopt de bal weg. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu met een sublieme pass. Karabashev rent richting de bal. Karabashev schiet op doel. Nedyalkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ovcharov is nu in balbezit. Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov speelt de bal door. Delchev heeft problemen om de bal te vangen. Delchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Anchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchev geeft een lange en hoge pass. Wajerczyk kopt de bal weg. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Karakehaiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Ilarionov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Malemolente neemt vlug de vrije trap. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu passt de bal in één keer door. Dzhambazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhambazov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Inworp. Sokerov met een snelle inworp. Kubełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubełek geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu springt en kopt de bal. Nedyalkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Wajerczyk speelt de bal door. Dzhambazov is nu in balbezit. Patronov begaat een overtreding. Dzhambazov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sokerov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Kubełek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubełek begaat een overtreding. Kubełek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 66%, GVV 34%.
Ботев- Враца - GVV 0:5