Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ас рома Чеда Божии
B2 Tactiek мед
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Joliet geeft een hoge lob. Janisz kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Begoña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - Чеда Божии 1:0

11e minuut.
Doudou is nu in balbezit. Doudou speelt de bal door. Toboła is nu in balbezit. Toboła draait met de bal, schiet en ... Enev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ас рома - Чеда Божии 1:1

23e minuut.
Daar is Liahnovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurkin met een snelle inworp. Doudou bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudou geeft een lange en hoge pass. Enev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Liahnovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet geeft een lange en hoge pass. Janisz springt en kopt de bal. Begoña bokst de bal weg.

27e minuut.
Eccher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doudou met een snelle inworp. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fatsch heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa passt de bal in één keer door. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - Чеда Божии 2:1

36e minuut.
Eccher verovert de bal door een tackle van achteren. Eccher geeft de bal voor. Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa schiet op doel. Begoña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Joliet onderschept slim de pass. Joliet met een sublieme pass. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - Чеда Божии 3:1

43e minuut.
Doudou passt de bal zonder na te denken. Toboła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolak rent richting de bal. Kolak schiet op doel. Enev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - Чеда Божии 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 54%, Чеда Божии 46%.
ас рома - Чеда Божии 3:2

55e minuut.
Twarogowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klaban komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cakov verovert de bal door een tackle van achteren. Daverio is nu in balbezit. Daverio probeert naar een medespeler te passen. Janisz rent richting de bal. Janisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Klaban is nu in balbezit. Janisz onderschept slim de pass. Janisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maier geeft een hoge lob. Barbosa kopt de bal weg. Janisz rent richting de bal. Janisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - Чеда Божии 4:2

76e minuut.
Carreño neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Barbosa de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fekete. Barbosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joliet komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Joliet speelt de bal door. Klungelig pakt Janisz de bal. Janisz passt de bal zonder na te denken. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsch onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janisz. Janisz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Szélpál geeft de bal voor. Fatsch rent richting de bal. Barbosa onderschept slim de pass. Janisz is nu in balbezit. Janisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ас рома - Чеда Божии 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ас рома 43%, Чеда Божии 57%.
ас рома - Чеда Божии 5:2