Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shushite Radecki
5DEF Tactiek test7
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 26
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 57.7
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bryński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartrés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bryński maakt een snoekduik en kopt de bal. Stęplowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bartrés met een sublieme pass. Talar rent richting de bal. Szmatuła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stęplowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rain zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Talar krijgt zijn hoofd ertegen. Stęplowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Haezebrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmatuła. Szmatuła krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Złomek geeft een hoge lob. Marchant controleert de bal met de borst. Bandalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński is nu in balbezit. Bryński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Szmatuła verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Geană met een snelle inworp. Bartrés geeft een lange en hoge pass. Talar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Radecki 0:1

30e minuut.
Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haezebrouck begaat een overtreding. Talar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bartrés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bryński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bartrés probeert naar een medespeler te passen. Bryński heeft problemen om de bal te vangen. Bandalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński verovert de bal door een tackle van achteren. Bryński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Bandalovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryński is nu in balbezit. Bandalovski maakt een afschuwelijke overtreding. Bryński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryński komt bij de bal en schiet. Stęplowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Radecki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shushite 76%, Radecki 24%.
FC Shushite - Radecki 0:2

47e minuut.
Perkov probeert naar een medespeler te passen. Rain speelt de bal door. Bartrés met een sublieme pass. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Szmatuła heeft problemen om de bal te vangen. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haezebrouck is nu in balbezit. Talar verovert de bal door een tackle van achteren. Talar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stęplowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Stęplowski probeert naar een medespeler te passen. Stine kopt de bal weg. Lacayo probeert de bal aan de voet te houden. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski schiet op doel. Orta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haezebrouck begaat een overtreding. Talar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartrés met een snel genomen vrije trap. Talar springt en kopt de bal. Stęplowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bandalovski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Radecki 0:3

64e minuut.
Stine speelt de bal door. Suwalski heeft problemen om de bal te vangen. Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Stęplowski met een harde bal richting middenveld. Bartrés rent richting de bal. Bartrés speelt de bal door. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rain is nu in balbezit. Rain geeft de bal voor. Soare rent richting de bal. Talar verovert de bal door een tackle van achteren. Talar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shushite - Radecki 0:4

86e minuut.
Rain geeft de bal voor. Stęplowski met een sublieme pass. Geană probeert de bal met de borst te controleren. Suwalski onderschept slim de pass. Suwalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shushite 55%, Radecki 45%.
FC Shushite - Radecki 0:4