Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 FC Shushite
Best Tactiek Attack2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. Bandalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandalovski passt de bal zonder na te denken. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski haalt uit met een fantastische trap. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Van Lerberghe rent richting de bal. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Osorno is nu in balbezit. Osorno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ribisi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rareşoaica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Osorno is nu in balbezit. Osorno schiet op doel. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 0:1

17e minuut.
Hovannisyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayerbe met een sublieme pass. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. Stęplowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 1:1

26e minuut.
Pawliszyn kopt de bal weg. Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viloa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ribisi wilt de vrije trap nemen. Paal! Szmatuła is nu in balbezit. Pawliszyn onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 2:1

37e minuut.
Longoni onderschept slim de pass. Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa geeft de bal voor. Pawliszyn kan de bal niet met de borst controleren. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Stęplowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gładczan rent richting de bal. Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerbe passt de bal zonder na te denken. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gładczan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Suwalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwalski passt de bal in één keer door. Longoni rent richting de bal. Longoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hovannisyan kopt de bal weg. Soare rent richting de bal. Pawliszyn onderschept slim de pass. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 45%, FC Shushite 55%.
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 2:1

51e minuut.
Ayache kopt de bal weg. Longoni is nu in balbezit. Longoni passt de bal zonder na te denken. Osorno rent richting de bal. Osorno haalt uit met een fantastische trap. Moraru bokst de bal weg. Ayache rent richting de bal. Suwalski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Longoni speelt de bal door. Daar is Ayache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayache verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Osorno is nu in balbezit. Radulov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osorno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gładczan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osorno krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe passt de bal met de wreef. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan schiet op doel. Stęplowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 3:1

59e minuut.
Ayerbe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hovannisyan de bal. Marchant verovert de bal door een tackle van achteren. Marchant probeert naar een medespeler te passen. Ignasiak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osorno is nu in balbezit. Ignasiak begaat een overtreding. Osorno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anuszkiewicz komt het veld opgelopen. Gładczan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Accorso rent richting de bal. Suwalski onderschept slim de pass. Suwalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ayache geeft een hoge lob. Bandalovski heeft problemen om de bal te vangen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Ukić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Rareşoaica de bal onder controle te krijgen. Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa passt de bal in één keer door. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Longoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Accorso de bal. Ukić is nu in balbezit. Ukić draait met de bal, schiet en ... Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 3:2

70e minuut.
Viloa rent richting de bal. Viloa speelt de bal door. Ribisi is nu in balbezit. Viloa geeft een hoge lob. Hovannisyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Gabriel komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fabuľa is nu in balbezit. Fabuľa geeft een lange en hoge pass. Viloa rent richting de bal. Viloa geeft de bal voor. Hovannisyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Fallucco komt het veld opgelopen. Haezebrouck komt het veld opgelopen. Frugoni komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gabriel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Novoselov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Novoselov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ivanušec komt het veld opgelopen. Gładczan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ukić kopt de bal weg. Ivanušec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 3:3

88e minuut.
Ukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayache verovert de bal door een tackle van achteren. Ayache geeft een hoge lob. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 49%, FC Shushite 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Sofia 2017 - FC Shushite 3:3