Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIDICH Swindon Park
Normal Tactiek Bomba
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 34.1
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Zartov rent richting de bal. Kotov verovert de bal door een tackle van achteren. Kotov passt de bal zonder na te denken. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Guiro geeft een hoge lob. Lewandowski kopt de bal weg. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov schiet op doel. Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH - Swindon Park 0:1

20e minuut.
Dragnev met een sublieme pass. Prahov rent richting de bal. Prahov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dragnev de bal. Dragnev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Balev verovert de bal door een tackle van achteren. Balev probeert naar een medespeler te passen. Kotov rent richting de bal. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Guiro rent richting de bal. Guiro geeft een lange en hoge pass. Kotov rent richting de bal. Kotov draait met de bal, schiet en ... Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bezinski heeft problemen om de bal te vangen. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH - Swindon Park 0:2

38e minuut.
Klungelig pakt Lewandowski de bal. Vutsov rent richting de bal. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev is nu in balbezit. Balev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Perrault rent richting de bal. Perrault geeft de bal voor. Kotov kopt de bal weg. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH - Swindon Park 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIDICH 56%, Swindon Park 44%.
VIDICH - Swindon Park 0:3

46e minuut.
Prahov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galev komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Balev rent richting de bal. Balev geeft de bal voor. Kotov rent richting de bal. Kotov schiet op doel. Rakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH - Swindon Park 0:4

52e minuut.
Civilla met een sublieme pass. Balev speelt de bal door. Kotov rent richting de bal. Kotov schiet op doel. Rakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Balev passt de bal in één keer door. Guiro geeft een hoge lob. Kotov rent richting de bal. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dragnev is nu in balbezit. Guiro geeft een hoge lob. Daar is Bezinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Guiro met de inworp. Civilla probeert naar een medespeler te passen. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH - Swindon Park 0:5

69e minuut.
Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov probeert naar een medespeler te passen. Guiro geeft de bal voor. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro speelt de bal door. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev rent richting de bal. Balev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Konstantinov kopt de bal weg. Perrault speelt de bal door. Daar is Finta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velev rent richting de bal. Velev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Guiro controleert de bal met de borst. Guiro speelt de bal door. Balev is nu in balbezit. Balev schiet op doel. Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIDICH 61%, Swindon Park 39%.
VIDICH - Swindon Park 0:5