Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFK 88 FCBulgarian39
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Palichev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev is nu in balbezit. Dachev verovert de bal door een tackle van achteren. Dachev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Vangov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulkov kan de bal niet met de borst controleren. Vulkov schiet op doel. Lisichkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Panchev geeft de bal voor. Plamenov controleert de bal met de borst. Siderov rent richting de bal. Siderov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov geeft de bal voor. Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachev rent richting de bal. Dachev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev passt de bal zonder na te denken. Donkov heeft problemen om de bal te vangen. Dachev is nu in balbezit. Dachev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kosturkov kopt de bal weg. Gilev met een sublieme pass. Klungelig pakt Panchev de bal. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK 88 58%, FCBulgarian39 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFK 88 - FCBulgarian39 0:0

69e minuut.
Panchev is nu in balbezit. Vulkov onderschept slim de pass. Vulkov speelt de bal door. Krasimirov rent richting de bal. Krasimirov draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Donkov probeert naar een medespeler te passen. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK 88 62%, FCBulgarian39 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFK 88 - FCBulgarian39 0:0