Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Spurs 1990 Swindon Park
532 Tactiek Bomba
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
22.4 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Civilla geeft een hoge lob. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov rent richting de bal. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 0:1

8e minuut.
Prestes trapt de bal weg van het doel. Novakov rent richting de bal. Guiro maakt een afschuwelijke overtreding. Guiro krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Civilla is nu in balbezit. Obretenov verovert de bal door een tackle van achteren. Obretenov geeft een hoge lob. Novakov is nu in balbezit. Novakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 1:1

16e minuut.
Klungelig pakt Lewandowski de bal. Kotov rent richting de bal. Balev rent richting de bal. Balev probeert naar een medespeler te passen. Lewandowski probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Guiro passt de bal met de wreef. Balev rent richting de bal. Balev passt de bal in één keer door. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guiro met de inworp. Klungelig pakt Kotov de bal. Civilla geeft de bal voor. Lewandowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zanev trapt de bal weg van het doel. Daar is Parushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civilla probeert naar een medespeler te passen. Balev rent richting de bal. Balev schiet op doel. Zanev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 1:2

30e minuut.
Novakov rent richting de bal. Civilla verovert de bal door een tackle van achteren. Civilla passt de bal met de wreef. Kotov is nu in balbezit. Kotov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro geeft de bal voor. Kotov is nu in balbezit. Kotov haalt uit met een fantastische trap. Zanev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 1:3

34e minuut.
Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guiro met een sublieme pass. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev geeft een hoge lob. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap. Zanev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. Guiro geeft de bal voor. Lewandowski kopt de bal weg. Kotov is nu in balbezit. Kotov schiet op doel. Zanev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balev rent richting de bal. Balev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Spurs 1990 65%, Swindon Park 35%.
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 1:4

50e minuut.
Civilla probeert de bal aan de voet te houden. Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Civilla begaat een overtreding. Civilla krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Guiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novakov is nu in balbezit. Civilla onderschept slim de pass. Civilla geeft een hoge lob. Lewandowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zanev speelt de bal door. Kocev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guiro. Kocev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kocev kan niet meer verder spelen.

73e minuut.
Novakov heeft problemen om de bal te vangen. Momchilov geeft een hoge lob. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Penkov neemt vlug de vrije trap. Perrault met een sublieme pass. Finta heeft problemen om de bal te vangen. Kishishev rent richting de bal. Kishishev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunchev is nu in balbezit. Balev onderschept slim de pass. Balev haalt uit met een fantastische trap. Zanev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Spurs 1990 58%, Swindon Park 42%.
Dream Spurs 1990 - Swindon Park 1:5