Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Vlechugi FC Ropotamo
Normal Tactiek Safe
34% Balbezit 66%
23% Spel op eigen helft 77%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten matig
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Dragozov heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petrakiev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov verovert de bal door een tackle van achteren. Botev rent richting de bal. Peev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Obretenov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrakiev met de inworp. Lozanov rent richting de bal. Lozanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Peev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodanov bokst de bal weg. Peev rent richting de bal. Peev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 1:0

30e minuut.
Bilev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prodanov de bal. Peev rent richting de bal. Peev draait met de bal, schiet en ... Prodanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 2:0

37e minuut.
Petrakiev kan de bal niet met de borst controleren. Petrakiev passt de bal in één keer door. Zagorov met een sublieme pass. Botev rent richting de bal. Botev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 2:1

44e minuut.
Inworp. Nakov met de inworp. Lozanov is nu in balbezit. Lozanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Vlechugi 17%, FC Ropotamo 83%.
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 3:1

49e minuut.
Dragozov geeft de bal voor. Daar is Botev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boshnakov rent richting de bal. Daar is Boshnakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boshnakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lozanov passt de bal zonder na te denken. Mushanov is nu in balbezit. Boshnakov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Boshnakov de bal. Boshnakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nedkov rent richting de bal. Nedkov geeft een lange en hoge pass. Zagorov is nu in balbezit. Boshnakov onderschept slim de pass. Boshnakov draait met de bal, schiet en ... Belnikolovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Nakov met de inworp. Nedkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Branekov de bal. Botev is nu in balbezit. Botev haalt uit met een fantastische trap. Belnikolovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Botev de bal. Botev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 3:2

82e minuut.
Georgiev geeft de bal voor. Botev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnakov verovert de bal door een tackle van achteren. Boshnakov schiet op doel. Belnikolovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Vlechugi 29%, FC Ropotamo 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 3:3