Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBulgarian39 Swindon Park
Normal Tactiek Bomba
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Inworp. Antkowiak met een snelle inworp. Shilkov geeft de bal voor. Kotov maakt een snoekduik en kopt de bal. Sotirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:1

16e minuut.
Kolev rent richting de bal. Kotov is nu in balbezit. Kolev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:2

19e minuut.
Karabashev rent richting de bal. Kolev verovert de bal door een tackle van achteren. Kotov is nu in balbezit. Kotov schiet op doel. Sotirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:3

23e minuut.
Kolev probeert naar een medespeler te passen. Kotov rent richting de bal. Karabashev is nu in balbezit. Kotov is nu in balbezit. Kotov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Kotov de bal. Kolev is nu in balbezit. Kolev passt de bal in één keer door. Kotov is nu in balbezit. Kotov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Antkowiak met de inworp. Kotov rent richting de bal. Kotov geeft de bal voor. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Antkowiak met een snelle inworp. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov passt de bal met de wreef. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov haalt uit met een fantastische trap. Sotirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:4

44e minuut.
Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolev verovert de bal door een tackle van achteren. Kolev met een sublieme pass. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBulgarian39 74%, Swindon Park 26%.
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:4

51e minuut.
Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak geeft de bal voor. Balev rent richting de bal. Balev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:5

58e minuut.
Baltanov speelt de bal door. Vasilev is nu in balbezit. Shilkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shilkov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kutílek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Shilkov geeft de bal voor. Pencov controleert de bal met de borst. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Shilkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karabashev de bal. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ... Sotirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:6

73e minuut.
Rabler komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dachev is nu in balbezit. Kolev onderschept slim de pass. Kolev met een sublieme pass. Klungelig pakt Kutílek de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap. Sotirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:7

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sierra komt het veld opgelopen. Sotirov met een harde bal richting middenveld. Angelov kopt de bal weg. Shilkov geeft de bal voor. Sotirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Yanmaz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Yanmaz kopt de bal weg. Sotirov speelt de bal door. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov geeft een hoge lob. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fangzheng komt het veld opgelopen. Antkowiak neemt de hoekschop. Kutílek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Karabashev kopt de bal weg. Fangzheng is nu in balbezit. Fangzheng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yanmaz de bal. Yanmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Angelov kopt de bal weg. Kolev rent richting de bal. Kolev passt de bal in één keer door. Yanmaz is nu in balbezit. Yanmaz haalt uit met een fantastische trap. Sotirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:8

90e minuut.
Pencov controleert de bal met de borst. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pencov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pencov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Yanmaz is nu in balbezit. Yanmaz geeft een hoge lob. Kolev rent richting de bal. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBulgarian39 75%, Swindon Park 25%.
FCBulgarian39 - Swindon Park 0:9