Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFK 88 VIDICH
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Zartov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov probeert naar een medespeler te passen. Velev rent richting de bal. Velev schiet op doel. Gilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK 88 - VIDICH 0:1

7e minuut.
Daar is Pasev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zartov de bal. Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasimirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vangov rent richting de bal. Vangov speelt de bal door. Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFK 88 - VIDICH 1:1

20e minuut.
Mondrov is nu in balbezit. Zartov verovert de bal door een tackle van achteren. Zartov speelt de bal door. Velev is nu in balbezit. Velev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Donkov onderschept slim de pass. Donkov speelt de bal door. Mondrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasimirov is nu in balbezit. Krasimirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK 88 47%, VIDICH 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFK 88 - VIDICH 1:1

57e minuut.
Gornakov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iliev kopt de bal weg. Daar is Zartov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donkov verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK 88 - VIDICH 2:1

60e minuut.
Zartov geeft een lange en hoge pass. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov geeft een hoge lob. Galev is nu in balbezit. Galev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov rent richting de bal. Zartov passt de bal in één keer door. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Mondrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondrov speelt de bal door. Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasimirov schiet op doel. Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK 88 - VIDICH 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK 88 52%, VIDICH 48%.
AFK 88 - VIDICH 3:1