Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAREK 1918 FC Ropotamo
Defend Tactiek Safe
43% Balbezit 57%
25% Spel op eigen helft 75%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten matig
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Botev probeert naar een medespeler te passen. Bakalov controleert de bal met de borst. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Penchev de bal. Botev verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Botev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MAREK 1918 - FC Ropotamo 0:1

10e minuut.
Daar is Bilchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilchev probeert naar een medespeler te passen. Skochev rent richting de bal. Botev bereikt de bal nog maar net als eerste. Botev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bilev is nu in balbezit. Bilev speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bilchev zal de hoekschop nemen. Mondrov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trenchev probeert naar een medespeler te passen. Apostolov is nu in balbezit. Obretenov verovert de bal door een tackle van achteren. Obretenov draait met de bal, schiet en ... Spirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAREK 1918 - FC Ropotamo 0:2

17e minuut.
Mondrov speelt de bal door. Klungelig pakt Bilchev de bal. Trenchev rent richting de bal. Botev verovert de bal door een tackle van achteren. Botev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boshnakov verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanov rent richting de bal. Boshnakov onderschept slim de pass. Boshnakov draait met de bal, schiet en ... Spirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAREK 1918 - FC Ropotamo 0:3

35e minuut.
Penchev kan de bal niet met de borst controleren. Penchev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trenchev de bal. Galabov rent richting de bal. Galabov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAREK 1918 33%, FC Ropotamo 67%.
MAREK 1918 - FC Ropotamo 0:3

73e minuut.
Obretenov rent richting de bal. Inworp. Bilchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondrov is nu in balbezit. Mondrov schiet op doel. Prodanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bilchev zal de hoekschop nemen. Daar is Skochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondrov rent richting de bal. Mondrov draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilchev met een snelle inworp. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Botev verovert de bal door een tackle van achteren. Botev haalt uit met een fantastische trap. Spirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov geeft een lange en hoge pass. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Mondrov rent richting de bal. Mondrov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAREK 1918 18%, FC Ropotamo 82%.
MAREK 1918 - FC Ropotamo 0:3