Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVFC Гробари
442 Tactiek mw
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Mungov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov onderschept slim de pass. Lukanov passt de bal met de wreef. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Hristoskov passt de bal met de wreef. Metodiev is nu in balbezit. Uzunov is nu in balbezit. Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Metodiev draait met de bal, schiet en ... Slavkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Petrakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrakiev speelt de bal door. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC - Гробари 0:1

10e minuut.
Deyanov met een sublieme pass. Daar is Petrakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateev draait met de bal, schiet en ... Topalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVFC - Гробари 1:1

13e minuut.
Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev verovert de bal door een tackle van achteren. Metev speelt de bal door. Daar is Petrakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrakiev passt de bal in één keer door. Slavkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kavakov met een sublieme pass. Petrakiev heeft problemen om de bal te vangen. Petrakiev speelt de bal door. Metodiev rent richting de bal. Metodiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Kavakov heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Slavkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC - Гробари 1:2

16e minuut.
Noev passt de bal in één keer door. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov passt de bal in één keer door. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Slavkov met een sublieme pass. Hristoskov kopt de bal weg. Dimitrov heeft problemen om de bal te vangen. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev schiet op doel. Slavkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Metev rent richting de bal. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metev. Metev krijgt een gele kaart. Dimitrov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dimitrov kan niet meer verder spelen. Molotov komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kavakov is nu in balbezit. Kavakov geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lukanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Metodiev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Hristoskov speelt de bal door. Metodiev heeft problemen om de bal te vangen. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Metodiev draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Kavakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC - Гробари 1:3

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarov komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Hristoskov geeft een hoge lob. Slavkov met een sublieme pass. Savov heeft problemen om de bal te vangen. Metev is nu in balbezit. Metev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mateev rent richting de bal. Deyanov rent richting de bal. Deyanov probeert naar een medespeler te passen. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC 80%, Гробари 20%.
AVFC - Гробари 1:3

48e minuut.
Skochev geeft een lange en hoge pass. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov passt de bal in één keer door. Petrakiev geeft een lange en hoge pass. Metev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov passt de bal in één keer door. Metodiev rent richting de bal. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hristoskov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kavakov de bal. Petrakiev speelt de bal door. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Metev controleert de bal met de borst. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov passt de bal met de wreef. Metev rent richting de bal. Metev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev probeert naar een medespeler te passen. Metodiev rent richting de bal. Metodiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hristoskov onderschept slim de pass. Hristoskov passt de bal in één keer door. Petrakiev probeert naar een medespeler te passen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC - Гробари 1:4

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemcov komt het veld opgelopen. Bibishkov komt het veld opgelopen. Noev komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Metev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev draait met de bal, schiet en ... Kavakov probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uzunov is nu in balbezit. Metev verovert de bal door een tackle van achteren. Metev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC - Гробари 1:5

73e minuut.
Hristoskov met de inworp. Metev heeft problemen om de bal te vangen. Metev probeert naar een medespeler te passen. Bibishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibishkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hristoskov onderschept slim de pass. Hristoskov passt de bal met de wreef. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC 82%, Гробари 18%.
AVFC - Гробари 1:5