Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Septemvri Dorostol
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Momchilov is nu in balbezit. Mungov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov rent richting de bal. Mungov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Dorostol 0:1

23e minuut.
Gurdev passt de bal met de wreef. Penchev is nu in balbezit. Penchev passt de bal zonder na te denken. López Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. López Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paal! López Jiménez rent richting de bal. López Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penchev is nu in balbezit. Penchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Septemvri - Dorostol 1:1

26e minuut.
Nanov geeft een lange en hoge pass. Subev rent richting de bal. Lyubomirov maakt een afschuwelijke overtreding. Subev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mitev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gurdev is nu in balbezit. Gurdev passt de bal met de wreef. Mitev probeert naar een medespeler te passen. Mungov rent richting de bal. Mungov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Dorostol 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Septemvri 59%, Dorostol 41%.
Levski Septemvri - Dorostol 1:2

61e minuut.
Nanov rent richting de bal. Nanov passt de bal met de wreef. Yaglichev rent richting de bal. Penchev onderschept slim de pass. Penchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Penchev bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Penchev is nu in balbezit. Penchev haalt uit met een fantastische trap. Evtimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Septemvri - Dorostol 2:2

81e minuut.
Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov met een sublieme pass. Mungov controleert de bal met de borst. Mungov schiet op doel. Bezinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Dorostol 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Septemvri 54%, Dorostol 46%.
Levski Septemvri - Dorostol 2:3