Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megatron Agresivnite Raketi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Penev heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Penev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherganski rent richting de bal. Cherganski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Drozdov geeft een hoge lob. Inworp. Penev met een snelle inworp. Cherganski rent richting de bal. Cherganski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Cherganski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov geeft een hoge lob. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov draait met de bal, schiet en ... Iochev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Penev met de inworp. Cherganski is nu in balbezit. Cherganski speelt de bal door. Klimentov rent richting de bal. Klimentov schiet op doel. Iochev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev geeft de bal voor. Klungelig pakt Ryadkov de bal. Klimentov is nu in balbezit. Klimentov draait met de bal, schiet en ... Iochev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Megatron - Agresivnite Raketi 0:1

41e minuut.
Manolov geeft de bal voor. Karageorgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karageorgiev geeft een hoge lob. Bukarev probeert de bal met de borst te controleren. Bukarev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megatron 64%, Agresivnite Raketi 36%.
Megatron - Agresivnite Raketi 0:1

47e minuut.
Mundev onderschept slim de pass. Mundev speelt de bal door. Cherganski probeert naar een medespeler te passen. Klimentov rent richting de bal. Klimentov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Drozdov speelt de bal door. Penev rent richting de bal. Drozdov begaat een overtreding. Drozdov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klimentov is nu in balbezit. Klungelig pakt Cherganski de bal. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mundev is nu in balbezit. Mundev passt de bal zonder na te denken. Klimentov rent richting de bal. Klimentov draait met de bal, schiet en ... Bukarev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Belchev is nu in balbezit. Belchev met een sublieme pass. Varbanov rent richting de bal. Varbanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megatron - Agresivnite Raketi 1:1

86e minuut.
Karageorgiev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micov met een snelle inworp. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megatron 68%, Agresivnite Raketi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megatron - Agresivnite Raketi 1:1