Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorostol Гробари
Normal Tactiek mw
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Sarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignatov rent richting de bal. Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Metev de bal. Metev haalt uit met een fantastische trap. Aleksandrov bokst de bal weg.

6e minuut.
Yaglichev is nu in balbezit. Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev speelt de bal door. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yaglichev is nu in balbezit. Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Metev rent richting de bal. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorostol - Гробари 0:1

10e minuut.
Mitev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dechev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metev is nu in balbezit. Metev schiet op doel. Aleksandrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorostol - Гробари 0:2

34e minuut.
Deyanov probeert naar een medespeler te passen. Petrakiev geeft een hoge lob. Daar is Evtimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorostol 65%, Гробари 35%.
Dorostol - Гробари 0:2

49e minuut.
Malshev verovert de bal door een tackle van achteren. Yaglichev rent richting de bal. Malshev verovert de bal door een tackle van achteren. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Aleksandrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Momchilov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev passt de bal zonder na te denken. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Zlatev komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lukanov passt de bal met de wreef. Petrakiev heeft problemen om de bal te vangen. Nanov rent richting de bal. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ignatov met een sublieme pass. Dechev is nu in balbezit. Dechev geeft een lange en hoge pass. Lukanov kan de bal niet met de borst controleren. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Nemcov komt het veld opgelopen. Bibishkov komt het veld opgelopen. Noev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Noev geeft de bal voor. Nanov is nu in balbezit. Nemcov onderschept slim de pass. Bibishkov is nu in balbezit. Bibishkov geeft de bal voor. Paal! Aleksandrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Metev met een sublieme pass. Bibishkov rent richting de bal. Metodiev rent richting de bal. Bibishkov rent richting de bal. Bibishkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev speelt de bal door. Daar is Bibishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibishkov schiet op doel. Aleksandrov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dorostol - Гробари 0:3

78e minuut.
Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov begaat een overtreding. Metodiev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deyanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bibishkov is nu in balbezit. Bibishkov geeft een lange en hoge pass. Aleksandrov bokst de bal weg.

81e minuut.
Skochev verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasov rent richting de bal. Nemcov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nemcov krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Metodiev de bal. Evtimov rent richting de bal. Metodiev onderschept slim de pass. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev draait met de bal, schiet en ... Aleksandrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Yaglichev kan de bal niet met de borst controleren. Metev onderschept slim de pass. Metev speelt de bal door. Metodiev heeft problemen om de bal te vangen. Metodiev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Noev geeft een lange en hoge pass. Daar is Bibishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanov is nu in balbezit. Bibishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Bibishkov schiet op doel. Aleksandrov bokst de bal weg. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorostol 78%, Гробари 22%.
Dorostol - Гробари 0:3