Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agresivnite Raketi FCBojnica
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Stoinev speelt de bal door. Kaloyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov is nu in balbezit. Kaloyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaloyanov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Doeltrap. Gekov trapt de bal weg van het doel. Enev kopt de bal weg. Kaloyanov rent richting de bal. Kaloyanov draait met de bal, schiet en ... Gekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Chilikov de bal. Chilikov speelt de bal door. Parvanov rent richting de bal. Kaloyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaloyanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agresivnite Raketi 64%, FCBojnica 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agresivnite Raketi - FCBojnica 0:0

58e minuut.
Penev bereikt de bal nog maar net als eerste. Penev speelt de bal door. Cherganski is nu in balbezit. Cherganski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dzhingozov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Penev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bukarev is nu in balbezit. Bukarev schiet op doel. Klimentov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tokmakchiev rent richting de bal. Tokmakchiev probeert naar een medespeler te passen. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Enev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kostadinov de bal. Kostadinov schiet op doel. Gekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agresivnite Raketi - FCBojnica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agresivnite Raketi 43%, FCBojnica 57%.
Agresivnite Raketi - FCBojnica 0:1