Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megatron ATLETIK 1927
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov rent richting de bal. Stratev onderschept slim de pass. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov maakt een afschuwelijke overtreding. Muhanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muhanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Varbanov rent richting de bal. Varbanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ryadkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov schiet op doel. Iochev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megatron - ATLETIK 1927 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megatron 38%, ATLETIK 1927 62%.
Megatron - ATLETIK 1927 0:1

58e minuut.
Micov bereikt de bal nog maar net als eerste. Micov geeft een lange en hoge pass. Biserov probeert de bal aan de voet te houden. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megatron - ATLETIK 1927 1:1

62e minuut.
Drozdov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeonkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donkov is nu in balbezit. Donkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Drozdov is nu in balbezit. Donkov verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov passt de bal met de wreef. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Muhanov kopt de bal weg. Belchev is nu in balbezit. Belchev geeft de bal voor. Klungelig pakt Simeonkov de bal. Simeonkov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Micov speelt de bal door. Manolov rent richting de bal. Manolov speelt de bal door. Stratev rent richting de bal. Stratev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Megatron - ATLETIK 1927 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megatron 44%, ATLETIK 1927 56%.
Megatron - ATLETIK 1927 2:1