Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mainite _!_
Normal Tactiek сейф
53% Balbezit 47%
15% Spel op eigen helft 85%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 29.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stilyanov met de inworp. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov haalt uit met een fantastische trap. Lebre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Avdzhiev draait met de bal, schiet en ... Lebre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal rolt over de achterlijn. Lebre trapt de bal weg van het doel. Rypáček kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 1:0

9e minuut.
Petkov schiet op doel. Doeltrap. Lebre trapt de bal weg van het doel. Petkov rent richting de bal. Petkov draait met de bal, schiet en ... Lebre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stilyanov neemt de hoekschop. Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev schiet op doel. Lebre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 2:0

23e minuut.
Minchev probeert naar een medespeler te passen. Kostov speelt de bal door. Petkov rent richting de bal. Petkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rypáček speelt de bal door. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov probeert naar een medespeler te passen. Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev draait met de bal, schiet en ... Lebre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Petkov schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Lebre trapt de bal weg van het doel. Petkov is nu in balbezit. Petkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 3:0

40e minuut.
Minchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Petkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkov met een sublieme pass. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 4:0

43e minuut.
Gelemenov onderschept slim de pass. Gelemenov passt de bal in één keer door. Petkov rent richting de bal. Petkov haalt uit met een fantastische trap. Lebre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Brinco de Ouro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stilyanov met een snelle inworp. Petkov is nu in balbezit. Petkov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 14%, _!_ 86%.
FC Mainite - _!_ 4:0

47e minuut.
Minchev is nu in balbezit. Rypáček is nu in balbezit. Minchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rypáček raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rypáček kan niet meer verder spelen. Falardo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bugs speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stilyanov met een snelle inworp. Petkov is nu in balbezit. Petkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lebre speelt de bal door. Isaev rent richting de bal. Isaev met een sublieme pass. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Minchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stilyanov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Falardo ... Strafschop! Directe rode kaart, Falardo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Falardo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Stilyanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Petkov neemt de penalty, wat een uithaal! Lebre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 5:0

84e minuut.
Stilyanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkov rent richting de bal. Petkov passt de bal in één keer door. Minchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Piazza heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minchev met een snelle inworp. Petkov is nu in balbezit. Petkov passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Radomirov rent richting de bal. Radomirov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Avdzhiev de bal. Avdzhiev schiet op doel. Lebre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - _!_ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 15%, _!_ 85%.
FC Mainite - _!_ 6:0