Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBojnica Гробари
Normal Tactiek mw
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


12e minuut.
Lukanov is nu in balbezit. Metodiev rent richting de bal. Lukanov rent richting de bal. Metodiev rent richting de bal. Metodiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Metev rent richting de bal. Metev passt de bal zonder na te denken. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev haalt uit met een fantastische trap. Dzhingozov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Metev verovert de bal door een tackle van achteren. Metev geeft een lange en hoge pass. Tokmakchiev controleert de bal met de borst. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Гробари 0:1

23e minuut.
Petrakiev met een sublieme pass. Metodiev rent richting de bal. Chilikov rent richting de bal. Metodiev verovert de bal door een tackle van achteren. Metodiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Malshev met de inworp. Baltanov rent richting de bal. Petrakiev speelt de bal door. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dechev rent richting de bal. Dechev passt de bal met de wreef. Metev speelt de bal door. Metodiev rent richting de bal. Metodiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Гробари 0:2

36e minuut.
Lukanov heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev geeft de bal voor. Daar is Baltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Banov onderschept slim de pass. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov geeft een lange en hoge pass. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dechev rent richting de bal. Dechev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Metodiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov rent richting de bal. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Гробари 0:3

40e minuut.
Lukanov onderschept slim de pass. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov draait met de bal, schiet en ... Tokmakchiev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev schiet op doel. Metodiev probeert de bal aan de voet te houden. Elenov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

44e minuut.
Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. Elenov heeft problemen om de bal te vangen. Metev rent richting de bal. Metev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Гробари 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 81%, Гробари 19%.
FCBojnica - Гробари 0:4

53e minuut.
Elenov met een sublieme pass. Malshev kopt de bal weg. Daar is Metodiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chilikov geeft de bal voor. Hristoskov met een sublieme pass. Metodiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metodiev schiet op doel. Elenov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Гробари 0:5

65e minuut.
Hristoskov passt de bal in één keer door. Petrakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev speelt de bal door. Metodiev rent richting de bal. Metodiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemcov komt het veld opgelopen. Bibishkov komt het veld opgelopen. Noev komt het veld opgelopen. Zlatev komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Banov kopt de bal weg. Klungelig pakt Metodiev de bal. Enev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Petrakiev passt de bal zonder na te denken. Lukanov rent richting de bal. Lukanov passt de bal in één keer door. Bibishkov heeft problemen om de bal te vangen. Bibishkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Elenov trapt de bal weg. Hristoskov kopt de bal weg. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Noev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristoskov met een sublieme pass. Lukanov rent richting de bal. Lukanov draait met de bal, schiet en ... Elenov bokst de bal weg.

88e minuut.
Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Noev met een snelle inworp. Hristoskov is nu in balbezit. Hristoskov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Chilikov rent richting de bal. Chilikov geeft de bal voor. Banov kopt de bal weg. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 86%, Гробари 14%.
FCBojnica - Гробари 0:5