Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETIK 1927 AVFC
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Damyanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mateev kopt de bal weg. Zaitsev heeft problemen om de bal te vangen. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chepilov geeft een hoge lob. Simeonkov rent richting de bal. Mungov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mungov krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Savov verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov rent richting de bal. Uzunov is nu in balbezit. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETIK 1927 - AVFC 1:0

25e minuut.
Mungov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungov geeft een hoge lob. Savov is nu in balbezit. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kolev is nu in balbezit. Noev onderschept slim de pass. Damyanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zlatinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kavakov probeert naar een medespeler te passen. Ingorov rent richting de bal. Ingorov passt de bal met de wreef. Noev is nu in balbezit. Noev schiet op doel. Zlatinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Horozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov verovert de bal door een tackle van achteren. Savov probeert naar een medespeler te passen. Noev is nu in balbezit. Noev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Horozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov onderschept slim de pass. Savov speelt de bal door. Mateev rent richting de bal. Mateev geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Zlatinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATLETIK 1927 - AVFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETIK 1927 55%, AVFC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETIK 1927 - AVFC 1:1

46e minuut.
Mateev speelt de bal door. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Donkov zijn tegenspeler op de grond. Noev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molotov met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Biserov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakimov met een snelle inworp. Mateev rent richting de bal. Mateev haalt uit met een fantastische trap. Zlatinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chepilov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rakov met de inworp. Donkov is nu in balbezit. Donkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETIK 1927 52%, AVFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETIK 1927 - AVFC 1:1