Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Septemvri Juventus Varna
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ivanov passt de bal zonder na te denken. Uchikov rent richting de bal. Cenkov rent richting de bal. Uchikov onderschept slim de pass. Uchikov schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Cenkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankov met een snelle inworp. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov geeft een lange en hoge pass. Bezinski bokst de bal weg. Klungelig pakt Uchikov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Juventus Varna 0:1

21e minuut.
Markov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gurdev de bal. Gurdev met een sublieme pass. López Jiménez rent richting de bal. López Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vutkov passt de bal met de wreef. Penchev rent richting de bal. Penchev met een sublieme pass. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Penchev controleert de bal met de borst. Poshtadzhiev onderschept slim de pass. Poshtadzhiev speelt de bal door. Uchikov is nu in balbezit. Uchikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ivanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uchikov de bal. Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov onderschept slim de pass. Uchikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Juventus Varna 0:2

43e minuut.
Ankov met de inworp. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov geeft een lange en hoge pass. Panteleev rent richting de bal. Panteleev haalt uit met een fantastische trap. Bezinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Juventus Varna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Septemvri 61%, Juventus Varna 39%.
Levski Septemvri - Juventus Varna 0:3

54e minuut.
Poshtadzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshtadzhiev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uchikov de bal. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Juventus Varna 0:4

79e minuut.
Panteleev rent richting de bal. Valentinov rent richting de bal. Valentinov geeft een hoge lob. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Poshtadzhiev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Poshtadzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penchev rent richting de bal. Penchev passt de bal in één keer door. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Poshtadzhiev is nu in balbezit. Vutkov onderschept slim de pass. Vutkov passt de bal met de wreef. López Jiménez rent richting de bal. López Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - Juventus Varna 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Septemvri 59%, Juventus Varna 41%.
Levski Septemvri - Juventus Varna 1:4