Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Мilanello Agresivnite Raketi
S Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gergishanov probeert naar een medespeler te passen. Bukarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukarev met een sublieme pass. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Мilanello - Agresivnite Raketi 0:1

13e minuut.
Hristoskov geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bukarev neemt de hoekschop. Klungelig pakt Penev de bal. Penev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lingurov speelt de bal door. Klimentov is nu in balbezit. Klimentov passt de bal in één keer door. Bukarev rent richting de bal. Bukarev passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Penev passt de bal zonder na te denken. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski onderschept slim de pass. Cherganski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Мilanello - Agresivnite Raketi 0:2

23e minuut.
Rachev geeft een hoge lob. Inworp. Penev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherganski rent richting de bal. Cherganski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Мilanello - Agresivnite Raketi 0:3

27e minuut.
Dragozov rent richting de bal. Bukarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragozov rent richting de bal. Bukarev is nu in balbezit. Bukarev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dragozov rent richting de bal. Dragozov speelt de bal door. Cherganski is nu in balbezit. Cherganski schiet op doel. Andreev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мilanello 90%, Agresivnite Raketi 10%.
Мilanello - Agresivnite Raketi 0:3

71e minuut.
Andreev probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Penev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dragozov probeert naar een medespeler te passen. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov maakt een afschuwelijke overtreding. Hristoskov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мilanello 82%, Agresivnite Raketi 18%.
Мilanello - Agresivnite Raketi 0:3