Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agresivnite Raketi Мilanello
Normal Tactiek S
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hristoskov met een harde bal richting middenveld. Bukarev speelt de bal door. Pasev speelt de bal door. Mundev is nu in balbezit. Mundev speelt de bal door. Andreev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cherganski rent richting de bal. Cherganski passt de bal in één keer door. Hristoskov rent richting de bal. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bukarev rent richting de bal. Bukarev probeert naar een medespeler te passen. Klimentov is nu in balbezit. Klimentov haalt uit met een fantastische trap. Andreev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agresivnite Raketi - Мilanello 1:0

45e minuut.
Mundev probeert de bal aan de voet te houden. Hristoskov is nu in balbezit. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristoskov haalt uit met een fantastische trap. Gekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agresivnite Raketi 34%, Мilanello 66%.
Agresivnite Raketi - Мilanello 1:0

53e minuut.
Cherganski geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Andreev met een harde bal richting middenveld. Penev is nu in balbezit. Penev schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Daar is Penev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penev geeft de bal voor. Dragozov kopt de bal weg. Bukarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukarev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski onderschept slim de pass. Cherganski geeft de bal voor. Klimentov rent richting de bal. Klimentov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agresivnite Raketi - Мilanello 2:0

73e minuut.
Rachev geeft de bal voor. Inworp. Penev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherganski heeft problemen om de bal te vangen. Cherganski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agresivnite Raketi 16%, Мilanello 84%.
Agresivnite Raketi - Мilanello 2:0