Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_!_ Megatron
сейф Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Muhanov passt de bal in één keer door. Cvetanov is nu in balbezit. Cvetanov met een sublieme pass. Stratev rent richting de bal. Stratev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stratev rent richting de bal. Stratev schiet op doel. Lebre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Belchev is nu in balbezit. Belchev met een sublieme pass. Pitev heeft problemen om de bal te vangen. Pitev passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Agnes de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Agnes met een sublieme pass. Bugs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugs met een sublieme pass. Varbanov heeft problemen om de bal te vangen. Varbanov schiet op doel. Lebre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stratev is nu in balbezit. Stratev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Megatron 0:1

31e minuut.
Micov is nu in balbezit. Micov passt de bal in één keer door. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Megatron 0:2

32e minuut.
Muhanov met een sublieme pass. Micov is nu in balbezit. Micov probeert naar een medespeler te passen. Varbanov heeft problemen om de bal te vangen. Varbanov draait met de bal, schiet en ... Lebre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varbanov rent richting de bal. Agnes onderschept slim de pass. Stratev onderschept slim de pass. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stratev geeft een lange en hoge pass. Micov heeft problemen om de bal te vangen. Agnes is nu in balbezit. Varbanov onderschept slim de pass. Varbanov draait met de bal, schiet en ... Lebre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Stratev rent richting de bal. Stratev passt de bal in één keer door. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov schiet op doel. Lebre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _!_ 88%, Megatron 12%.
_!_ - Megatron 0:2

54e minuut.
Cvetanov is nu in balbezit. Cvetanov met een sublieme pass. Daar is Brinco de Ouro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micov met een sublieme pass. Stratev rent richting de bal. Lebre bokst de bal weg.

64e minuut.
Manolov onderschept slim de pass. Manolov passt de bal met de wreef. Pitev probeert naar een medespeler te passen. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov schiet op doel. Lebre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agnes probeert naar een medespeler te passen. Varbanov probeert de bal aan de voet te houden. Micov bereikt de bal nog maar net als eerste. Micov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Megatron 0:3

68e minuut.
Stań speelt de bal door. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev passt de bal met de wreef. Varbanov rent richting de bal. Varbanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Agnes onderschept slim de pass. Agnes met een sublieme pass. Varbanov heeft problemen om de bal te vangen. Varbanov schiet op doel. Lebre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Melinte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Belchev met een snelle inworp. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Stratev is nu in balbezit. Stratev speelt de bal door. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _!_ 86%, Megatron 14%.
_!_ - Megatron 0:3