Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Varna ATLETIK 1927
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Donkov met een sublieme pass. Rakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rakov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donkov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Plamenov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rakov met een snelle inworp. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kolev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plamenov met een snelle inworp. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Damyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damyanov passt de bal met de wreef. Lishkov met een sublieme pass. Uchikov rent richting de bal. Uchikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Simeonkov passt de bal zonder na te denken. Genchev is nu in balbezit. Poshtadzhiev onderschept slim de pass. Donkov onderschept slim de pass. Donkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Varna - ATLETIK 1927 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Varna 67%, ATLETIK 1927 33%.
Juventus Varna - ATLETIK 1927 0:1

49e minuut.
Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov probeert naar een medespeler te passen. Poshtadzhiev probeert naar een medespeler te passen. Uchikov is nu in balbezit. Uchikov draait met de bal, schiet en ... Zlatinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev geeft een hoge lob. Daar is Horozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchikov rent richting de bal. Uchikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Uchikov rent richting de bal. Ivanov rent richting de bal. Damyanov is nu in balbezit. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Varna - ATLETIK 1927 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Varna 49%, ATLETIK 1927 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Varna - ATLETIK 1927 1:1