Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBojnica Juventus Varna
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Stoinev passt de bal met de wreef. Sokerov heeft problemen om de bal te vangen. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Genov verovert de bal door een tackle van achteren. Genov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Chilikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panteleev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanov rent richting de bal. Ivanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Juventus Varna 0:1

15e minuut.
Ivanov is nu in balbezit. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Stoinev met een sublieme pass. Uchikov rent richting de bal. Uchikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Elenov probeert naar een medespeler te passen. Poshtadzhiev kopt de bal weg. Uchikov probeert de bal aan de voet te houden. Ivanov rent richting de bal. Ivanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Sokerov rent richting de bal. Sokerov met een sublieme pass. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Parvanov bokst de bal weg.

31e minuut.
Elenov trapt de bal weg van het doel. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov begaat een overtreding. Lishkov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Plamenov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stoinev met de inworp. Klungelig pakt Adrianov de bal. Baltanov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 45%, Juventus Varna 55%.
FCBojnica - Juventus Varna 0:1

61e minuut.
Kumanov onderschept slim de pass. Kumanov geeft de bal voor. Stoinev is nu in balbezit. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov speelt de bal door. Tokmakchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov verovert de bal door een tackle van achteren. Uchikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uchikov rent richting de bal. Uchikov haalt uit met een fantastische trap. Elenov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBojnica - Juventus Varna 0:2

86e minuut.
Tokmakchiev geeft een lange en hoge pass. Poshtadzhiev kopt de bal weg. Stoinev rent richting de bal. Ivanov onderschept slim de pass. Ivanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBojnica 58%, Juventus Varna 42%.
FCBojnica - Juventus Varna 0:2