Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samoletite sarafovo FO
4e3i2e1o Tactiek wsbk
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten solid
weak Passen very good
average Verdedigen good


6e minuut.
Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza onderschept slim de pass. Brzoza speelt de bal door. Waerlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
McNiven kopt de bal weg. Minovski heeft problemen om de bal te vangen. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - FO 0:1

8e minuut.
Martinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop verovert de bal door een tackle van achteren. Waerlop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - FO 0:2

11e minuut.
Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti passt de bal met de wreef. Waerlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - FO 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Brzoza de bal. Brzoza geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barekov de bal onder controle te krijgen. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - FO 0:4

22e minuut.
Daar is Chí Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiholov rent richting de bal. Chí Giang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chí Giang krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Parenti passt de bal met de wreef. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang passt de bal in één keer door. Waerlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Parenti kopt de bal weg. Waerlop rent richting de bal. Iovchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waerlop roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Waerlop kan niet meer verder spelen. Lamelle komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Brzoza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel. Venkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - FO 0:5

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstase met de inworp. Chí Giang probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 78%, FO 22%.
samoletite sarafovo - FO 0:5

67e minuut.
Tiholov met de inworp. Parenti is nu in balbezit. Karakushev maakt een afschuwelijke overtreding. Karakushev krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Marino is nu in balbezit. Brzoza onderschept slim de pass. Brzoza passt de bal met de wreef. Lamelle rent richting de bal. Lamelle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Marteau geeft een lange en hoge pass. Lamelle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barekov de bal onder controle te krijgen. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Marteau geeft een lange en hoge pass. Barekov speelt de bal door. Iovchev probeert de bal aan de voet te houden. Parenti rent richting de bal. Parenti geeft een lange en hoge pass. Venkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamelle is nu in balbezit. Lamelle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Lamelle rent richting de bal. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov passt de bal zonder na te denken. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 78%, FO 22%.
samoletite sarafovo - FO 0:5