Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirin Blagoevgrad Загорец
Normal Tactiek 523
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 23.4
weak Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Zlatkov probeert de bal aan de voet te houden. Bonev kopt de bal weg. Klungelig pakt Zlatkov de bal. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev schiet op doel. Chenev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vidanov is nu in balbezit. Nunev onderschept slim de pass. Zagorov onderschept slim de pass. Zagorov haalt uit met een fantastische trap. Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirin Blagoevgrad - Загорец 1:0

13e minuut.
Vidanov met een sublieme pass. Kocev is nu in balbezit. Kocev passt de bal zonder na te denken. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zhilev kopt de bal weg. Stankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keshedzhiev rent richting de bal. Chaushev verovert de bal door een tackle van achteren. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cakov onderschept slim de pass. Cakov geeft een hoge lob. Stankov controleert de bal met de borst. Svetoslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetoslavov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marinov geeft een lange en hoge pass. Chaushev rent richting de bal. Keshedzhiev rent richting de bal. Chaushev verovert de bal door een tackle van achteren. Chaushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nunev rent richting de bal. Nunev passt de bal zonder na te denken. Kerezov is nu in balbezit. Cakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cakov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chenev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 65%, Загорец 35%.
Pirin Blagoevgrad - Загорец 1:0

49e minuut.
Teodosiev geeft een hoge lob. Mungov kopt de bal weg. Nunev heeft problemen om de bal te vangen. Zagorov is nu in balbezit. Zagorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Teodosiev geeft een lange en hoge pass. Stankov kopt de bal weg. Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Vidanov is nu in balbezit. Vidanov haalt uit met een fantastische trap. Chaushev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gurdev zal de hoekschop nemen. Daar is Leonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov schiet op doel. Chaushev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Svetoslavov passt de bal in één keer door. Marinov rent richting de bal. Marinov geeft de bal voor. Cakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pirin Blagoevgrad - Загорец 1:1

83e minuut.
Kocev geeft een hoge lob. Svetoslavov is nu in balbezit. Svetoslavov passt de bal met de wreef. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev haalt uit met een fantastische trap. Chenev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 50%, Загорец 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirin Blagoevgrad - Загорец 1:1