Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stupid heads CSKA-Sofia
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Elenski heeft problemen om de bal te vangen. Stilyanov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rankov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bozhilov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Parashkevov verovert de bal door een tackle van achteren. Parashkevov met een sublieme pass. Karadaliev met een sublieme pass. Subev is nu in balbezit. Subev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Canev met een snelle inworp. Bozhilov rent richting de bal. Karadaliev begaat een overtreding. Karadaliev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stupid heads 54%, CSKA-Sofia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stupid heads - CSKA-Sofia 0:0

47e minuut.
Grozdanov met de inworp. Bozhilov is nu in balbezit. Bozhilov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stilyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stilyanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Deyanov probeert naar een medespeler te passen. Zankov rent richting de bal. Zankov passt de bal in één keer door. Gurdev rent richting de bal. Gurdev haalt uit met een fantastische trap. Kukurinkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stupid heads - CSKA-Sofia 0:1

74e minuut.
Dinkov geeft een hoge lob. Gurdev rent richting de bal. Gurdev probeert naar een medespeler te passen. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stupid heads 61%, CSKA-Sofia 39%.
stupid heads - CSKA-Sofia 0:1