Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Tapanari Moto club
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Asparuhov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev passt de bal met de wreef. Zlatanov heeft problemen om de bal te vangen. Zlatanov draait met de bal, schiet en ... Gemedzhiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ganev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganev geeft een hoge lob. Parishev kopt de bal weg. Ilev is nu in balbezit. Ilev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Yanakiev trapt de bal weg. Daar is Ionev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionev met een sublieme pass. Ilev rent richting de bal. Ilev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Tapanari 73%, Moto club 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Tapanari - Moto club 0:0

49e minuut.
Berbatov rent richting de bal. Mushanov verovert de bal door een tackle van achteren. Mushanov passt de bal in één keer door. Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kalchev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asparuhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionev rent richting de bal. Asparuhov onderschept slim de pass. Asparuhov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev verovert de bal door een tackle van achteren. Ilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Tapanari - Moto club 0:1

55e minuut.
Berbatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev onderschept slim de pass. Ionev passt de bal in één keer door. Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mushanov passt de bal in één keer door. Zlatanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanov geeft de bal voor. Galabov is nu in balbezit. Galabov draait met de bal, schiet en ... Gemedzhiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Tapanari - Moto club 0:2

74e minuut.
Kalchev kopt de bal weg. Asparuhov is nu in balbezit. Met opzet legt Ionev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ionev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Tapanari 74%, Moto club 26%.
AS Tapanari - Moto club 0:2