Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAREK DUPNICA Фк Кършияка
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Poshev rent richting de bal. Chepilov rent richting de bal. Chepilov geeft de bal voor. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kubadinski met een sublieme pass. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kosev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski geeft een lange en hoge pass. Boshnakov kopt de bal weg. Parishev rent richting de bal. Parishev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Parishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parishev. Parishev krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Balev de bal. Stefanov rent richting de bal. Balev begaat een overtreding. Balev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitev rent richting de bal. Davidov maakt een afschuwelijke overtreding. Davidov krijgt een gele kaart. Pitev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mushev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bakаrdzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov haalt uit met een fantastische trap. Mladenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Parishev rent richting de bal. Parishev passt de bal in één keer door. Davidov rent richting de bal. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Lishkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAREK DUPNICA - Фк Кършияка 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAREK DUPNICA 57%, Фк Кършияка 43%.
MAREK DUPNICA - Фк Кършияка 1:0

46e minuut.
Inworp. Zahariev met een snelle inworp. Stefanov is nu in balbezit. Stefanov geeft de bal voor. Tepsiev kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Poshev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cokov geeft de bal voor. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Pitev kopt de bal weg. Poshev geeft een lange en hoge pass. Mladenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pitev passt de bal in één keer door. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov schiet op doel. Poshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshev schiet op doel. Mladenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Boshnakov is nu in balbezit. Boshnakov passt de bal in één keer door. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAREK DUPNICA 56%, Фк Кършияка 44%.
MAREK DUPNICA - Фк Кършияка 1:0