Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agresivnite Lavove Bezsmurtnite Krale
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


34e minuut.
Velikov rent richting de bal. Velikov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vangov de bal. Panchev rent richting de bal. Panchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agresivnite Lavove 51%, Bezsmurtnite Krale 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agresivnite Lavove - Bezsmurtnite Krale 0:0

52e minuut.
Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bilev zijn tegenspeler op de grond. Cvetanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvetanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geranski is nu in balbezit. Geranski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Timnev passt de bal met de wreef. Mondrov rent richting de bal. Mondrov probeert naar een medespeler te passen. Kutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mondrov is nu in balbezit. Mondrov passt de bal zonder na te denken. Geranski rent richting de bal. Kutov rent richting de bal. Kutov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bilev onderschept slim de pass. Bilev geeft de bal voor. Angelov heeft problemen om de bal te vangen. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanislavov met de inworp. Kutov rent richting de bal. Kutov draait met de bal, schiet en ... Mondrov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Muglov trapt de bal weg van het doel. Levenov rent richting de bal. Levenov met een sublieme pass. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev haalt uit met een fantastische trap. Velchev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agresivnite Lavove 63%, Bezsmurtnite Krale 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agresivnite Lavove - Bezsmurtnite Krale 0:0