Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Загорец FO
523 Tactiek wsbk
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Vutkov speelt de bal door. Daar is Nunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang onderschept slim de pass. Chí Giang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chaushev trapt de bal weg. Marteau kopt de bal weg. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Brzoza met de inworp. Marteau is nu in balbezit. Marteau geeft de bal voor. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kocev verovert de bal door een tackle van achteren. Kocev passt de bal met de wreef. Leonov rent richting de bal. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marteau met een snelle inworp. Brzoza rent richting de bal. Brzoza geeft een lange en hoge pass. Chí Giang heeft problemen om de bal te vangen. Chí Giang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Marinov geeft een hoge lob. Inworp. Brzoza met de inworp. Marteau rent richting de bal. Marteau geeft een hoge lob. Chaushev bokst de bal weg. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Leonov de bal. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teodosiev de bal onder controle te krijgen. Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:2

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chaushev trapt de bal weg van het doel. Marteau kopt de bal weg. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. Chaushev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:3

30e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. Klungelig pakt Marteau de bal. Kocev is nu in balbezit. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:4

32e minuut.
Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau geeft de bal voor. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Chaushev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:5

32e minuut.
Chaushev met een sublieme pass. Daar is Cakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Giang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chí Giang krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Marteau probeert naar een medespeler te passen. Krasucki is nu in balbezit. Parenti met een sublieme pass. Chí Giang heeft problemen om de bal te vangen. Chí Giang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vutkov rent richting de bal. Chí Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Giang passt de bal in één keer door. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
McNiven verovert de bal door een tackle van achteren. McNiven passt de bal in één keer door. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Teodosiev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marteau zal de hoekschop nemen. Chaushev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:6

43e minuut.
Brzoza kopt de bal weg. Chí Giang heeft problemen om de bal te vangen. Nunev onderschept slim de pass. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загорец 87%, FO 13%.
Загорец - FO 0:6

52e minuut.
Parenti is nu in balbezit. Parenti passt de bal zonder na te denken. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:7

53e minuut.
Gallone met een sublieme pass. Marteau is nu in balbezit. Teodosiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Giang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Leonov met een harde bal richting middenveld. Năstase kopt de bal weg. Nunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chaushev trapt de bal weg van het doel. Marteau kopt de bal weg. Nunev heeft problemen om de bal te vangen. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:8

58e minuut.
McNiven passt de bal met de wreef. Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang draait met de bal, schiet en ... Chaushev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:9

59e minuut.
Chaushev met een harde bal richting middenveld. McNiven is nu in balbezit. McNiven speelt de bal door. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:10

61e minuut.
Parenti rent richting de bal. Parenti passt de bal zonder na te denken. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:11

64e minuut.
Parenti kopt de bal weg. Klungelig pakt Nunev de bal. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:12

67e minuut.
Parenti passt de bal zonder na te denken. McNiven rent richting de bal. McNiven geeft een lange en hoge pass. Marteau rent richting de bal. Marteau schiet op doel. Chaushev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Chaushev met een harde bal richting middenveld. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki passt de bal met de wreef. Marteau rent richting de bal. Marteau schiet op doel. Chaushev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu met een sublieme pass. Daar is Chí Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Giang schiet op doel. Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:13

82e minuut.
Parenti geeft een hoge lob. Chí Giang is nu in balbezit. Chaushev speelt de bal door. Daar is Marteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti met een sublieme pass. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chaushev trapt de bal weg van het doel. McNiven kopt de bal weg. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel. Krasucki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Загорец - FO 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загорец 90%, FO 10%.
Загорец - FO 0:14