Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moto club CSKA-Sofia
433 Tactiek 424
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


34e minuut.
Gurdev kopt de bal weg. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Deyanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto club - CSKA-Sofia 0:1

43e minuut.
Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov passt de bal zonder na te denken. Ilev is nu in balbezit. Ilev draait met de bal, schiet en ... Rakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moto club 52%, CSKA-Sofia 48%.
Moto club - CSKA-Sofia 0:1

46e minuut.
Ilev verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhilov rent richting de bal. Ilev verovert de bal door een tackle van achteren. Galabov is nu in balbezit. Galabov haalt uit met een fantastische trap. Rakov bokst de bal weg.

48e minuut.
Deyanov is nu in balbezit. Gurdev is nu in balbezit. Dimitrov maakt een afschuwelijke overtreding. Dimitrov krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Zankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondev rent richting de bal. Mushanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dimitrov geeft een hoge lob. Inworp. Kondev met de inworp. Rankov rent richting de bal. Rankov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Galabov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bozhilov. Galabov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dimitrov met een snel genomen vrije trap. Zankov heeft problemen om de bal te vangen. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev schiet op doel. Rakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moto club - CSKA-Sofia 1:1

62e minuut.
Zankov geeft een hoge lob. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Luchev de bal onder controle te krijgen. Stoyanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moto club - CSKA-Sofia 1:2

68e minuut.
Gaidarov met een sublieme pass. Dermendzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Dermendzhiev geeft een hoge lob. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Dinkov geeft de bal voor. Deyanov kopt de bal weg. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moto club - CSKA-Sofia 1:3

74e minuut.
Rankov is nu in balbezit. Ganev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganev geeft een hoge lob. Galabov kopt de bal weg. Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moto club 48%, CSKA-Sofia 52%.
Moto club - CSKA-Sofia 1:3