Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samoletite sarafovo Загорец
4e3i2e1o Tactiek 523
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 23.6
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Vutkov met een sublieme pass. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel. Chaushev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Загорец 1:0

14e minuut.
Iovchev probeert de bal aan de voet te houden. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev begaat een overtreding. Iovchev krijgt een gele kaart. Chaushev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chaushev kan niet meer verder spelen. Mladenov komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Iovchev heeft problemen om de bal te vangen. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iovchev de bal onder controle te krijgen. Venkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
samoletite sarafovo - Загорец 1:1

33e minuut.
Tiholov geeft een hoge lob. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marino raakt geblesseerd tijdens het duel. Minovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Загорец 2:1

37e minuut.
Teodosiev trapt de bal weg. Martinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev rent richting de bal. Martinov rent richting de bal. Martinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Martinov onderschept slim de pass. Noev rent richting de bal. Noev geeft een lange en hoge pass. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Chaushev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Загорец 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 39%, Загорец 61%.
samoletite sarafovo - Загорец 3:1

53e minuut.
Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev passt de bal in één keer door. Leonov is nu in balbezit. Noev onderschept slim de pass. Noev schiet op doel. Chaushev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Загорец 4:1

59e minuut.
Teodosiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinov verovert de bal door een tackle van achteren. Martinov passt de bal in één keer door. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Загорец 5:1

66e minuut.
Leonov geeft een hoge lob. Buitenspel voor Mladenov. Goede buitenspelval van de verdediging. Martinov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Загорец 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 22%, Загорец 78%.
samoletite sarafovo - Загорец 6:1