Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FO Pirin Blagoevgrad
wsbk Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 22.4
zeer goed Schieten zwak
solide Passen hopeloos
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Brzoza passt de bal met de wreef. McNiven is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kerezov. Kerezov krijgt een gele kaart. McNiven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parenti met een snel genomen vrije trap. Marteau maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 1:0

7e minuut.
Keshedzhiev rent richting de bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov is nu in balbezit. Marteau rent richting de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki onderschept slim de pass. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel. Chenev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 2:0

16e minuut.
Mungov rent richting de bal. Lamelle onderschept slim de pass. Lamelle passt de bal met de wreef. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti probeert naar een medespeler te passen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mungov bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven rent richting de bal. McNiven passt de bal met de wreef. Marteau rent richting de bal. Marteau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vidanov rent richting de bal. Parenti onderschept slim de pass. Parenti probeert naar een medespeler te passen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Chenev bokst de bal weg.

26e minuut.
Rodzik geeft een lange en hoge pass. McNiven kopt de bal weg. Klungelig pakt Parenti de bal. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Keshedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Chenev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bakаrdzhiev geeft een lange en hoge pass. Năstase kopt de bal weg. Krasucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gurdev is nu in balbezit. Gurdev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rodzik met een sublieme pass. Daar is McNiven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McNiven speelt de bal door. Marteau rent richting de bal. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 3:0

35e minuut.
Bonev onderschept slim de pass. Mungov rent richting de bal. Lamelle onderschept slim de pass. Marteau rent richting de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Krasucki rent richting de bal. Krasucki speelt de bal door. Marteau rent richting de bal. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Bonev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Năstase geeft een lange en hoge pass. Parenti probeert de bal aan de voet te houden. Keshedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti geeft een hoge lob. Chenev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mungov is nu in balbezit. McNiven onderschept slim de pass. McNiven passt de bal in één keer door. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brzoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNiven is nu in balbezit. McNiven geeft een hoge lob. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 4:0

45e minuut.
Klungelig pakt Vidanov de bal. Marteau is nu in balbezit. Vidanov heeft problemen om de bal te vangen. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 22%, Pirin Blagoevgrad 78%.
FO - Pirin Blagoevgrad 4:0

48e minuut.
Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle passt de bal in één keer door. Daar is Marteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau schiet op doel. Chenev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 5:0

51e minuut.
Daar is Marteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mungov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McNiven zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Marteau de bal. Chenev bokst de bal weg.

52e minuut.
Lamelle heeft problemen om de bal te vangen. Lamelle passt de bal in één keer door. Kerezov rent richting de bal. McNiven verovert de bal door een tackle van achteren. McNiven draait met de bal, schiet en ... Chenev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 6:0

55e minuut.
Parenti passt de bal zonder na te denken. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Brzoza met de inworp. Parenti controleert de bal met de borst. Parenti speelt de bal door. Marteau rent richting de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Năstase met een sublieme pass. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki passt de bal met de wreef. Marteau rent richting de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 7:0

62e minuut.
Keshedzhiev is nu in balbezit. Parenti rent richting de bal. Parenti passt de bal met de wreef. Marteau is nu in balbezit. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stankov is nu in balbezit. Marteau onderschept slim de pass. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Chenev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 8:0

66e minuut.
Parenti is nu in balbezit. Parenti passt de bal met de wreef. Lamelle geeft een hoge lob. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bakаrdzhiev rent richting de bal. Brzoza verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoza met een sublieme pass. Lamelle met een sublieme pass. McNiven geeft de bal voor. Chenev bokst de bal weg. Zlatkov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 9:0

72e minuut.
Chenev trapt de bal weg van het doel. Parenti probeert de bal met de borst te controleren. Parenti passt de bal zonder na te denken. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chenev met een harde bal richting middenveld. Inworp. Năstase met de inworp. Krasucki geeft de bal voor. Keshedzhiev probeert de bal aan de voet te houden. Chenev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marteau rent richting de bal. Marteau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FO - Pirin Blagoevgrad 10:0

76e minuut.
Keshedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti met een sublieme pass. Daar is Marteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Parenti kopt de bal weg. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki rent richting de bal. Krasucki schiet op doel. Chenev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Chenev trapt de bal weg. Lamelle kopt de bal weg. McNiven rent richting de bal. McNiven draait met de bal, schiet en ... Chenev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rodzik geeft een hoge lob. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti passt de bal in één keer door. Brzoza geeft de bal voor. Marteau maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FO 18%, Pirin Blagoevgrad 82%.
FO - Pirin Blagoevgrad 10:0