Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA-Sofia AS Tapanari
424 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bozhilov is nu in balbezit. Berbatov is nu in balbezit. Berbatov passt de bal in één keer door. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Rakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - AS Tapanari 0:1

4e minuut.
Bozhilov is nu in balbezit. Bozhilov passt de bal met de wreef. Stilyanov is nu in balbezit. Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yanakiev de bal onder controle te krijgen. Rankov is nu in balbezit. Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Deyanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berbatov. Deyanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deyanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov draait met de bal, schiet en ... Yanakiev probeert de bal aan de voet te houden. Gemedzhiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA-Sofia - AS Tapanari 1:1

36e minuut.
Kalchev is nu in balbezit. Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Deyanov met een sublieme pass. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Zankov passt de bal zonder na te denken. Stilyanov is nu in balbezit. Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov onderschept slim de pass. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - AS Tapanari 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA-Sofia 40%, AS Tapanari 60%.
CSKA-Sofia - AS Tapanari 2:1

89e minuut.
Berbatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov rent richting de bal. Berbatov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berbatov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA-Sofia 31%, AS Tapanari 69%.
CSKA-Sofia - AS Tapanari 2:1