Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA-Sofia FO
424 Tactiek wsbk
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 45.2
poor Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Gurdev kopt de bal weg. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti speelt de bal door. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven verovert de bal door een tackle van achteren. McNiven probeert naar een medespeler te passen. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:1

8e minuut.
Grozdanov is nu in balbezit. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau passt de bal met de wreef. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Grozdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti speelt de bal door. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:2

14e minuut.
Kondev geeft een hoge lob. Gallone kopt de bal weg. Brzoza speelt de bal door. Daar is Chí Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:3

17e minuut.
Chí Giang passt de bal met de wreef. McNiven is nu in balbezit. Dinkov is nu in balbezit. Chí Giang onderschept slim de pass. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gallone is nu in balbezit. Gallone geeft een hoge lob. Daar is McNiven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rakov met een harde bal richting middenveld. Parenti kopt de bal weg. Klungelig pakt Chí Giang de bal. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:4

25e minuut.
Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle is nu in balbezit. Lamelle met een sublieme pass. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dinkov kopt de bal weg. Kondev is nu in balbezit. McNiven onderschept slim de pass. McNiven geeft de bal voor. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zankov is nu in balbezit. McNiven onderschept slim de pass. McNiven met een sublieme pass. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang schiet op doel. Rakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:5

29e minuut.
Dinkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McNiven met de inworp. Lamelle geeft een lange en hoge pass. Chí Giang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:6

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McNiven met de inworp. Daar is Brzoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McNiven is nu in balbezit. McNiven geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:7

32e minuut.
Rakov met een harde bal richting middenveld. McNiven probeert de bal met de borst te controleren. Zankov is nu in balbezit. McNiven onderschept slim de pass. McNiven haalt uit met een fantastische trap. Rakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:8

40e minuut.
Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Rodzik rent richting de bal. Rodzik geeft een hoge lob. Daar is Chí Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:9

43e minuut.
Bozhilov rent richting de bal. Parenti rent richting de bal. Parenti passt de bal met de wreef. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang schiet op doel. Rakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA-Sofia 88%, FO 12%.
CSKA-Sofia - FO 0:9

48e minuut.
Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzik geeft een lange en hoge pass. Lamelle kopt de bal weg. McNiven rent richting de bal. McNiven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Parenti kopt de bal weg. Klungelig pakt Chí Giang de bal. Chí Giang speelt de bal door. Marteau rent richting de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ... Rakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang passt de bal met de wreef. McNiven is nu in balbezit. McNiven geeft een hoge lob. Marteau maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:10

54e minuut.
Rodzik passt de bal in één keer door. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang passt de bal in één keer door. Marteau rent richting de bal. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chí Giang kopt de bal weg. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti passt de bal met de wreef. Chí Giang rent richting de bal. Chí Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:11

65e minuut.
McNiven met een sublieme pass. Parenti met een sublieme pass. Marteau rent richting de bal. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Karatanchev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marteau neemt de hoekschop. Lamelle maakt een snoekduik en kopt de bal. Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:12

70e minuut.
Parenti passt de bal met de wreef. Marteau rent richting de bal. Marteau geeft een hoge lob. McNiven rent richting de bal. McNiven schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Karatanchev geeft de bal voor. McNiven is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kondev. McNiven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parenti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karatanchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Dinkov de bal. Chí Giang is nu in balbezit. Chí Giang draait met de bal, schiet en ... Rakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rakov trapt de bal weg. Năstase kopt de bal weg. Marteau probeert de bal met de borst te controleren. Marteau draait met de bal, schiet en ... Rakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:13

79e minuut.
Marteau rent richting de bal. Marteau passt de bal met de wreef. Chí Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA-Sofia - FO 0:14

80e minuut.
Brzoza met de inworp. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven met een sublieme pass. Chí Giang heeft problemen om de bal te vangen. Chí Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA-Sofia 82%, FO 18%.
CSKA-Sofia - FO 0:14