Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emil team Локомотив Петте Кьошета
emo 1 Tactiek Diamonds442
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 42.2
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


17e minuut.
Wierusz geeft een hoge lob. Daar is Van Waveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski schiet op doel. Pető probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - Локомотив Петте Кьошета 1:0

20e minuut.
Malbec onderschept slim de pass. Chwalibogowski onderschept slim de pass. Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Trucchi rent richting de bal. Trucchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Andolfi kopt de bal weg. Klungelig pakt Trucchi de bal. Trucchi passt de bal met de wreef. Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski schiet op doel. Pető bokst de bal weg. Trucchi kopt de bal weg. Pető verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pető met een sublieme pass. Andolfi rent richting de bal. Cumerlotti begaat een overtreding. Cumerlotti krijgt een gele kaart. Andolfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andolfi met een snel genomen vrije trap. Chwalibogowski krijgt zijn hoofd ertegen. Pető werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - Локомотив Петте Кьошета 2:0

25e minuut.
Chwalibogowski haalt uit met een fantastische trap. Bergendorff kopt de bal weg. Toledo rent richting de bal. Toledo geeft een hoge lob. Sarjanen heeft problemen om de bal te vangen. Pető kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - Локомотив Петте Кьошета 3:0

26e minuut.
Galdes met een sublieme pass. Daar is Balev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierusz onderschept slim de pass. Wierusz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kunčík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mayer komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Andolfi passt de bal met de wreef. Ayúcar is nu in balbezit. Toledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toledo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Requejo heeft problemen om de bal te vangen. Requejo geeft een hoge lob. Trucchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwalibogowski de bal. Chwalibogowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Šarkić kopt de bal weg. Trucchi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonquet. Jonquet krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Galdes heeft problemen om de bal te vangen. Tábory met een sublieme pass. Requejo is nu in balbezit. Balev rent richting de bal. Balev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emil team 28%, Локомотив Петте Кьошета 72%.
emil team - Локомотив Петте Кьошета 3:0

53e minuut.
Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibogowski speelt de bal door. Bergendorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Trucchi onderschept slim de pass. Trucchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - Локомотив Петте Кьошета 4:0

57e minuut.
Tábory rent richting de bal. Tábory passt de bal zonder na te denken. Van Waveren verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo is nu in balbezit. Toledo haalt uit met een fantastische trap. Pető kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Galdes probeert naar een medespeler te passen. Andolfi rent richting de bal. Balev onderschept slim de pass. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. Soliwoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory rent richting de bal. Tábory met een sublieme pass. Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - Локомотив Петте Кьошета 5:0

77e minuut.
Bēcis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galdes is nu in balbezit. Galdes haalt uit met een fantastische trap. Soliwoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Jonquet is nu in balbezit. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolfi maakt een afschuwelijke overtreding. Andolfi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Jonquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkić verovert de bal door een tackle van achteren. Šarkić passt de bal zonder na te denken. Trucchi is nu in balbezit. Trucchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Requejo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. Soliwoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emil team 44%, Локомотив Петте Кьошета 56%.
emil team - Локомотив Петте Кьошета 5:0