Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EDINAKAT Локомотив Петте Кьошета
я да видим 2 Tactiek Diamonds442
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 42
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Cumerlotti is nu in balbezit. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev passt de bal in één keer door. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Malbec verovert de bal door een tackle van achteren. Malbec geeft de bal voor. Balev rent richting de bal. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jonquet is nu in balbezit. Jonquet probeert naar een medespeler te passen. Balev is nu in balbezit. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ayúcar geeft een lange en hoge pass. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev rent richting de bal. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nanov controleert de bal met de borst. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nanov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nanov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Cumerlotti geeft de bal voor. Borges speelt de bal door. Jonquet is nu in balbezit. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. Lakov bokst de bal weg. Vladislavov kopt de bal weg. Lakov bokst de bal weg.

37e minuut.
Inworp. Jonquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumerlotti is nu in balbezit. Cumerlotti schiet op doel. Lakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Malbec onderschept slim de pass. Malbec met een sublieme pass. Ayúcar rent richting de bal. Ayúcar geeft de bal voor. Balev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDINAKAT 65%, Локомотив Петте Кьошета 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EDINAKAT - Локомотив Петте Кьошета 0:0

52e minuut.
Ayúcar is nu in balbezit. Ayúcar speelt de bal door. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonquet is nu in balbezit. Jonquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EDINAKAT - Локомотив Петте Кьошета 0:1

54e minuut.
Balev is nu in balbezit. Cumerlotti is nu in balbezit. Balev rent richting de bal. Balev schiet op doel. Lakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jonquet kopt de bal weg. Balev is nu in balbezit. Balev passt de bal met de wreef. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Milkov geeft een hoge lob. Gruszczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Bergendorff de bal. Kaloyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloyanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Borges kopt de bal weg. Balev rent richting de bal. Cumerlotti is nu in balbezit. Daar is Cumerlotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumerlotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EDINAKAT - Локомотив Петте Кьошета 0:2

71e minuut.
Jonquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Balev de bal. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EDINAKAT - Локомотив Петте Кьошета 0:3

84e minuut.
Kaloyanov probeert de bal met de borst te controleren. Malbec rent richting de bal. Malbec speelt de bal door. Ayúcar is nu in balbezit. Ayúcar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gruszczak geeft de bal voor. Marchev rent richting de bal. Marchev geeft een lange en hoge pass. Kaloyanov controleert de bal met de borst. Kaloyanov haalt uit met een fantastische trap. Pető bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EDINAKAT 69%, Локомотив Петте Кьошета 31%.
EDINAKAT - Локомотив Петте Кьошета 0:3