Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Blagoevgrad emil team
Normal Tactiek emo 1
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten weak
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Andonov is nu in balbezit. Andonov probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda rent richting de bal. Hristolov rent richting de bal. Hristolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Blagoevgrad - emil team 0:1

6e minuut.
Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naydenov onderschept slim de pass. Naydenov met een sublieme pass. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov draait met de bal, schiet en ... Rusinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Indzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Indzhov geeft een hoge lob. Bēcis kopt de bal weg. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Toledo speelt de bal door. Naydenov is nu in balbezit. Naydenov probeert naar een medespeler te passen. Stoev is nu in balbezit. Stoev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yovov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackson. Yovov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yovov met een snel genomen vrije trap. Filev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bēcis. Bēcis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda passt de bal met de wreef. Daar is Hristolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Rusinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Andonov geeft een hoge lob. Stoev is nu in balbezit. Stoev speelt de bal door. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Blagoevgrad - emil team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Blagoevgrad 77%, emil team 23%.
Spartak Blagoevgrad - emil team 0:2

48e minuut.
Stoev kopt de bal weg. Bezinski is nu in balbezit. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Soliwoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov passt de bal in één keer door. Naydenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naydenov schiet op doel. Rusinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Indzhov probeert de bal aan de voet te houden. Stoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoev haalt uit met een fantastische trap. Rusinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Klungelig pakt Jackson de bal. Toledo rent richting de bal. Toledo speelt de bal door. Stoev rent richting de bal. Stoev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bēcis geeft de bal voor. Naydenov kopt de bal weg. Stoev rent richting de bal. Stoev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Blagoevgrad - emil team 0:3

66e minuut.
Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mihalev ... Strafschop! Soliwoda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soliwoda neemt de penalty, wat een uithaal! Rusinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Blagoevgrad - emil team 0:4

86e minuut.
Stoev rent richting de bal. Toledo is nu in balbezit. Toledo passt de bal zonder na te denken. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toledo rent richting de bal. Toledo draait met de bal, schiet en ... Rusinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Blagoevgrad 84%, emil team 16%.
Spartak Blagoevgrad - emil team 0:4