Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devilsss SkySys
нова1 Tactiek 541
51% Balbezit 49%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten incredible
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Brassey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ganea met een snelle inworp. Feula rent richting de bal. Feula schiet op doel. Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Uzuriaga met een sublieme pass. Saïdi probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plecety neemt de hoekschop. Manu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Plecety kopt de bal weg. Anioł speelt de bal door. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap. Nakazawa probeert de bal aan de voet te houden. Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plecety zal de hoekschop nemen. Manu is nu in balbezit. Manu draait met de bal, schiet en ... Guercino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - SkySys 0:1

19e minuut.
Saïdi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miśkowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anioł rent richting de bal. Anioł geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Feula probeert de bal met de borst te controleren. Ntasios is nu in balbezit. Feula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feula krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Minami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feula rent richting de bal. Feula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ntasios passt de bal in één keer door. Inworp. Hoàng Hải met de inworp. Ganea kan de bal niet met de borst controleren. Ganea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganea is nu in balbezit. Ganea geeft de bal voor. Manu krijgt zijn hoofd ertegen. Guercino bokst de bal weg. Nakazawa met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ganea neemt de hoekschop. Manu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Borbokis passt de bal met de wreef. Anioł rent richting de bal. Anioł passt de bal zonder na te denken. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devilsss 98%, SkySys 2%.
Devilsss - SkySys 0:1

56e minuut.
Plecety onderschept slim de pass. Arcay is nu in balbezit. Plecety begaat een overtreding. Plecety krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Nakazawa onderschept slim de pass. Lenárd rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ganea neemt de hoekschop. Manu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nakazawa speelt de bal door. Ganea probeert naar een medespeler te passen. Manu rent richting de bal. Manu schiet op doel. Guercino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - SkySys 0:2

74e minuut.
Guercino speelt de bal door. Inworp. Ganea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioł geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zamoyski met een sublieme pass. Plecety rent richting de bal. Plecety passt de bal zonder na te denken. Feula rent richting de bal. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nakazawa met een sublieme pass. Ganea rent richting de bal. Ganea passt de bal met de wreef. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - SkySys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devilsss 94%, SkySys 6%.
Devilsss - SkySys 0:3