Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westball Oviedoschalke
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 19.9
redelijk Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Gachev verovert de bal door een tackle van achteren. Gachev speelt de bal door. Martinchev is nu in balbezit. Suev is nu in balbezit. Suev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kurshumdzhiev trapt de bal weg. Gachev kopt de bal weg. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov is nu in balbezit. Ognyanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Oviedoschalke 1:0

23e minuut.
Marchev geeft een hoge lob. Malmstedt kopt de bal weg. Daar is Suev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladislavov is nu in balbezit. Vladislavov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Boev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichev is nu in balbezit. Lichev probeert naar een medespeler te passen. Suev geeft een lange en hoge pass. Ognyanov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Oviedoschalke 2:0

28e minuut.
Ognyanov heeft problemen om de bal te vangen. Krasnev geeft een hoge lob. Daar is Daskalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichev is nu in balbezit. Lichev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gachev speelt de bal door. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev geeft een lange en hoge pass. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Velikov speelt de bal door. Lichev rent richting de bal. Lichev met een sublieme pass. Ognyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov schiet op doel. Kurshumdzhiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lichev neemt de hoekschop. Ognyanov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 28%, Oviedoschalke 72%.
Westball - Oviedoschalke 2:0

48e minuut.
Deshkov geeft een hoge lob. Krasnev rent richting de bal. Ribchev onderschept slim de pass. Ognyanov rent richting de bal. Ognyanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kurshumdzhiev met een sublieme pass. Gachev kopt de bal weg. Klungelig pakt Velikov de bal. Ognyanov rent richting de bal. Ognyanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bandalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Berbatov zijn tegenspeler op de grond. Bandalovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandalovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ognyanov rent richting de bal. Ognyanov draait met de bal, schiet en ... Kurshumdzhiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Velikov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Suev de bal onder controle te krijgen. Malmstedt kopt de bal weg. Suev probeert de bal met de borst te controleren. Suev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Marchev controleert de bal met de borst. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev draait met de bal, schiet en ... Kurshumdzhiev bokst de bal weg.

79e minuut.
Kurshumdzhiev met een sublieme pass. Bandalovski kopt de bal weg. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognyanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Oviedoschalke 3:0

82e minuut.
Klungelig pakt Ribchev de bal. Martinchev is nu in balbezit. Suev probeert naar een medespeler te passen. Ognyanov is nu in balbezit. Ognyanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 31%, Oviedoschalke 69%.
Westball - Oviedoschalke 3:0