Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milanelo Чародеи
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten good
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Madziar met een sublieme pass. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato speelt de bal door. Chimov is nu in balbezit. Chimov draait met de bal, schiet en ... Galunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Madziar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Corato geeft een hoge lob. Petlarov kan de bal niet met de borst controleren. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov haalt uit met een fantastische trap. Galunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Telemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telemans speelt de bal door. Madziar rent richting de bal. Madziar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gurdev probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Madziar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanelo 65%, Чародеи 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milanelo - Чародеи 0:0

47e minuut.
Madziar met de inworp. Telemans speelt de bal door. Madziar met een sublieme pass. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Di Corato geeft een hoge lob. Chimov is nu in balbezit. Pashev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pashev krijgt een gele kaart. Chimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hayrikyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanelo - Чародеи 0:1

67e minuut.
Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato passt de bal zonder na te denken. Chimov rent richting de bal. Chimov draait met de bal, schiet en ... Galunov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanelo - Чародеи 0:2

68e minuut.
Daar is Gelemenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Corato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadzhev. Di Corato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telemans zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hayrikyan met een sublieme pass. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Di Corato onderschept slim de pass. Di Corato schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milanelo - Чародеи 0:3

88e minuut.
Telemans rent richting de bal. Telemans probeert naar een medespeler te passen. Di Corato rent richting de bal. Di Corato draait met de bal, schiet en ... Galunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanelo - Чародеи 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanelo 63%, Чародеи 37%.
Milanelo - Чародеи 0:4